.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Гордея се със...

какво е нещото в живота си, което сте постигнали сами и с което се гордеете???

п.с. Моля да не отг. - нищо, незнам, или нещо такова.
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    xaxaaxxa si4ki znaqt 4e sam FUTBOLIIST dobre aide nqma se ligavq pove4e!zna4i seriozno taka da e futbolist sam i ot ima nqma 6 godini ve4e treniram i ve4e mi davat ne6to kato zaplata a kogato ni sabirat v nacionalniq otbor su6to ni davat pari a i tova lqto be6e mnogo dobro za men v profesionalno otno6enie napravixa mi transfer ot loko sf v levski gerena s tva se gordeq az
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Супер фен
    nqma napulno samostoqtelno postignati ne6ta ... za vsi4ko si ima pone malko 1 ramo pomo6t ... ina4e razbiram pove4ko ot kompove ... ama 4ak puk gordost ? aide 4e sum tehnik na bqla tehnika ... ne e ba6 gordost ...po skoro si e prizvanie

Мега фен Аватара на machoka
    Достигнатите върхове в професията съм си ги постигнал с хиляди часове бачкане и съм горд /по-скоро щастлив/ от това, че се занимавам с това, което винаги съм искал и което ми доставя неземно удоволствие, повече от всичко друго на света.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Достигнатите върхове в професията съм си ги постигнал с хиляди часове бачкане и съм горд /по-скоро щастлив/ от това, че се занимавам с това, което винаги съм искал и което ми доставя неземно удоволствие, повече от всичко друго на света.
    С какво се занимаваш?
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    nqma napulno samostoqtelno postignati ne6ta ... za vsi4ko si ima pone malko 1 ramo pomo6t ... ina4e razbiram pove4ko ot kompove ... ama 4ak puk gordost ? aide 4e sum tehnik na bqla tehnika ... ne e ba6 gordost ...po skoro si e prizvanie
    ot ba6ta mi znam 4e sramna rabota nqma! kakvo mu e sramnoto da si izkarva6 xlqba?
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Супер фен
    Град
    София
    Годея се с това,че съм се занимавала доста време с всевъзможни неща от сорта на това,че пеех 9 години,ходила съм на танци,бях в Младежкия червен кръст...и хиляди още неща,които са помогнали да стана това,което съм...най-много се гордея с това,че винаги упорствам и правя това,което мисля,че на мен ще ми бъде от полза,независимо от мненията на другите и досега не съм бъркала в преценките си

Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    xaxaaxxa si4ki znaqt 4e sam FUTBOLIIST dobre aide nqma se ligavq pove4e!zna4i seriozno taka da e futbolist sam i ot ima nqma 6 godini ve4e treniram i ve4e mi davat ne6to kato zaplata a kogato ni sabirat v nacionalniq otbor su6to ni davat pari a i tova lqto be6e mnogo dobro za men v profesionalno otno6enie napravixa mi transfer ot loko sf v levski gerena s tva se gordeq az
    Ти май играеш футбол за парите, а не защото ти е кеф, а?

Аз се гордея с това, че не съм продрусал и пропушил, с това, че съм индивидуалист.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    ot ba6ta mi znam 4e sramna rabota nqma! kakvo mu e sramnoto da si izkarva6 xlqba?
    prav si sramna rabota nqma as nikoga ne sum se sramuval da kaja 4e sum tehnik ... i 4e se interesuvam dosta ot tehnika rabotil sum i raboti koito sa ... edva li ne kat minior ravni kato vreda za tqloto ... rabotil sum 6laifist vuv ceh za mebeli ... kolko durvane prah i kolko boi i lakove i grundove za durvo sum izdi6al nikoi ne me e pital ... no i da me e pital sum 6tql da si kaja

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Гордея се с товач,че излязох от дупката,в която бях и която ми закриваше хубавите страни на живота...Гордея се с това,че се научих да виждм детайлите и малките радости,да ги ценя и да ги тълкувам...Гордея се с това,че имам амбиция и воля да я последвам ,но ме е срам че мързела ми пречи...Гордея се също,че за момента имам страсти и мании,неща които внасят стимул във всичко което правя...няма значение какви са...но ги има...
    Бля...абе аз съм мноу гордо същество...и се гордея с това,че ми пука на шапката,а на еня и пука на етикета какво си мислят околните(в границите на допустимото разбира се)

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt

Аз се гордея с това, че не съм продрусал и пропушил, с това, че съм индивидуалист.

помолих за сериозна тема, но отново има просташки мнения... а ако си сериозен-жалко...беше ми симпати4ен
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    izvinqvai ama az mislq s tova da si izkarvam xlqba!!!
    Добре. Може след време да зацепиш, че парите не са най-важното нещо в живота.
    не са, но се чудя... какво ще правиш ако трябва да плащаш данъци, да плащаш сметки и да гледаш дете... тфа без пари ли ше го правиш?
    а иначе... гордея се с това, че винаги се старая да постигна целите си... и че повечето пъти успявам :РрР (то пък едната гордост...)
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Повече от фен
    Гордея се...мии не знам...още не съм постигнал нищо особенно сериозно в този живот(но имам още много да живея и да градя)...все още уча...Може би...горд съм с приятелите си...че ме смятата за хбуав човек...че имам истински приятели...че наистина се радвам когато съм с тях...това з амен е важно...едно от най-важните неща...СЪщо...че не ми пука...не обръщам внимание на глупостите...карам както ми харесва...Радоост...

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    izvinqvai ama az mislq s tova da si izkarvam xlqba!!!
    Добре. Може след време да зацепиш, че парите не са най-важното нещо в живота.
    не са, но се чудя... какво ще правиш ако трябва да плащаш данъци, да плащаш сметки и да гледаш дете... тфа без пари ли ше го правиш?
    а иначе... гордея се с това, че винаги се старая да постигна целите си... и че повечето пъти успявам :РрР (то пък едната гордост...)
    i az mislex da napi6a tova no o6te sam na 15 godini i mi e mnogo dale4e za jenene kamoli za dete
    може да е далече, но... тряя да гледаме реалистично на нещата все пак...
    БДУ пропуснах да добавя, че се гордея с това, че от някфо заблудено лапе станах човек, който знае значението на нещата, човек, който... просто умее да обмисля сутиацийте, да преценява последствията от дадена постъпка... оф и аз нз как да се изразя е с тфа не се гордея, никога не намирам точните думи... ам БДУ не мисля много трезво, когато просто не искам (а това е 90% от времето... просто искам да виждам нещата от веселата страна \/ )БДУ

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Гордея се с товач,че излязох от дупката,в която бях и която ми закриваше хубавите страни на живота...Гордея се с това,че се научих да виждм детайлите и малките радости,да ги ценя и да ги тълкувам...
    нещо подобно имаше и при мен... просто все намирах некфи минуси на живота, и нито един плюс.... ма излязох от тая депресия и сега даже ми е по-трудно да намеря минусите на живота
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Повече от фен
    че ме приеха където искам,че взех FCE,че се научих да пускам пералня иначе съм много непохватна и за нищо не ме бива

Голям фен
    Град
    SF
    s vsi4ko v jivota mi se gordeq.imam 6epa verni priqteli,the fewer the better,imam prekrasna jena,moga da se zanimavam s tova s koeto iskam - muzika muzika muzika,u4a si vis6eto uspe6no po specialnost koqto iskah,izdurjam se sam,jiveq sam,sledvam si postavenite mi prioriteti i ne sujalqvam za ni6to.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си