.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Maltretirat me :(

Maltretirat me :(

Pisna mi ot vsichko v uchilishte vsichki me maltretirat i me biqt samo zashtoto haresvam da ubarvam momchetata .Imam pupki i sam debel i grozen s ochila i pipam momchetata.Te samo me udrqt pluqt i me vkarvat v kofite vseki den samo zaradi tova kakvo da pravq pls help ? Da se suprotivlqvam li ili da sedq bezuchastno help.V kushti me multretirat sushto zashtoto edin put pipnah po guza edin friend na bashta mi ... beshe mnogo gotin i neizdurjah i ...Maika mi me bie s metlata vseki den zashtoto imam samo 2ki i nemam drugi ocenki v kushti imam televizionna igra ama nemam televizor... Momichetata ne me haresvat nz zashto ... e moje bi zashtoto sam grozen debel imam pupki ne si brusna zadnika i za tova .Onq den se sublqkoh pred vsichki i mi vidqha pupkite po unaq rabota..pognusiha se nz shto.E ama az mislq da iznasilq maikata na edin friend che e qka. az sum B sexualen i si padam po vsichko.Tiq putkite ot nashiq klas she gi iznasilq i posle moje da ubiq nekoi shoto mi pisna veche da me biqt i pluqt samo zashtoto sum B sexualen i sum mnogo grozen.Daite suveti

Guest
    utre gi po4erpi i vsi4ko 6te se oprai

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    bann-a ne ti murda
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Guest
    Гръмни се ...

Голям фен
    Град
    MATA KI4OT

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    ХахаХа Много филми гледаш

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Re: Maltretirat me :(

Цитирай Първоначално написано от Klepouh
    Pisna mi ot vsichko v uchilishte vsichki me maltretirat i me biqt samo zashtoto haresvam da ubarvam momchetata .Imam pupki i sam debel i grozen s ochila i pipam momchetata.Te samo me udrqt pluqt i me vkarvat v kofite vseki den samo zaradi tova kakvo da pravq pls help ? Da se suprotivlqvam li ili da sedq bezuchastno help.V kushti me multretirat sushto zashtoto edin put pipnah po guza edin friend na bashta mi ... beshe mnogo gotin i neizdurjah i ...Maika mi me bie s metlata vseki den zashtoto imam samo 2ki i nemam drugi ocenki v kushti imam televizionna igra ama nemam televizor... Momichetata ne me haresvat nz zashto ... e moje bi zashtoto sam grozen debel imam pupki ne si brusna zadnika i za tova .Onq den se sublqkoh pred vsichki i mi vidqha pupkite po unaq rabota..pognusiha se nz shto.E ama az mislq da iznasilq maikata na edin friend che e qka. az sum B sexualen i si padam po vsichko.Tiq putkite ot nashiq klas she gi iznasilq i posle moje da ubiq nekoi shoto mi pisna veche da me biqt i pluqt samo zashtoto sum B sexualen i sum mnogo grozen.Daite suveti
    Mi smeni si seksualnite naklonnosti!I se izmesti w drugo daskalo i po4wai da u4i6.

Guest

ДА ТА ЕБА В СМЕШНОТО ЛАЖЛИВО КОПЕЛЕ!!!

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ДА ТА ЕБА В СМЕШНОТО ЛАЖЛИВО КОПЕЛЕ!!!

А и путката с аватара на пусикат долс да знаиш че ши ти го гепам и аз ще сам с него

Ако лъжеш си много весел...а ако не е така...
    Другия път като искат да те вкарат в кофата гледаш най-големия тарикат...и квото и да става...му трескаш една тупаница между очите...Пък да видиш после
    Няма да съжаляваш

поредните детинщини !
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Цитирай Първоначално написано от miracul
    поредните детинщини !
    и според мене е така...
    Тва и във филмите го нема

Голям фен
    Град
    mani go toq nqqq vruzka s glavniq mozak (ako izob6to ima takuf)

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Модераторитеееееееееееее Заключвайте я тая тема [-o<
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове