.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

предложете ми....

Значи аз нямам дупки по ушите, а искам да си ги пробия (само на меката част де. и да имате предвид, че меката ми е много голяма - т.е. може да събере доста обеци ) . Предложете ми на кое ухо колко дупки да си пробия... Чакам за отговор... плс

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    на което ти харесва повече лявото знам ли... 3 дупки мисля че са достатъчни

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Прасни един флеш

аве неква мания да е щом ще е друпка

Мега фен
    Дупките се правят една по една през няколко седмици. Слагаш една, после още една...до колкото стигнеш.

Повече от фен
    Град
    ruse
    emi az imam na ednoto uho 3 dupki i stoi super kato kombinira6 obicite

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Според мен ако има повече от 3 на едно ухо ще е грозно, така че като имаш такова голямо желание сложи на едното 2 на другото 3 и така
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    ...и на едната сложи розово камъче, на другата - зелено, на третата - червено, на четвъртата - жълто, а на петата - оранжево. Изобщо няма да е грозно!

До 3 дупки на едно ухо мисля, че стои добре. Важно е обаче как се комбинират обеците. Според мен 2 или една дупки на дясното и примерно 3 на лявото ще стои добре.

ам не знам мойте са на лявото но си има причина и тая обичка си ми е спомен ....иначе е все тая
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    минимум 231 дупки глей да са, щото в момента тва е супер актуално.
    също така и дупка в мозъка.
    алелуя.

Не са ти нужни повече от 1 дупка на всяко ухо. Иначе е грозно.

Цитирай Първоначално написано от _Sweet_Love_
    аз лично не смятам че е грозно..имам общо 5 обици като 3 от тях са ми на хрущяла и смятам че си е супер сладко.
    SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!

Guest
    Щом не си носила досега почни ако искаш първо с по една на ухо, защото в началото може да ти е малко некомфоно особено като спиш. Иначе после на кое ухо зависи и от твоите предпочитания - моите са 3 на дясното 2 на лявото.

Мега фен
    Некомфортно? Поне 1 месец няма да можеш да спиш на пробитото ухо! А ако е хрущял, поне 2.

lqlq```
    Guest
    Ух-ух какво да ти кажа за всеки човек е различно(на някои не им отиват въобще повече от 1 дупка а на др точно обратното).Аз лично си имам 4 дупки на дясното (3долу и една на хрущяла)и само една на лявото.Супер много си ме радват и е мн готино.Все пак не си прави вси4ки дупки наведнъж да видиш как ще ги понесеш и това сас заздаряането на дупките сащо си е строго индивидуално.Аз нямах никви проблеми,обицата на хрущяла ми е от най-скоро и супер барзо ми се оправи дупката още 2-рата седмица можех да си спя на тази страна така че пробвай не е страшно :P

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DeaD_AngeL
    Цитирай Първоначално написано от _Sweet_Love_
    аз лично не смятам че е грозно..имам общо 5 обици като 3 от тях са ми на хрущяла и смятам че си е супер сладко.
    tq govori da si produp4i samo na mekata 4ast..a ne na hru6tqla
    taka 4e sus sigurnost 6te e grozno na mekata 4ast pove4e ot 2 dupki , ne e nujno da se ki4i kato koledna elha,sled vreme 6te iska da si ostane samo s po 1 dupka na vsqko uho..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си