- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pitane
1. kak da nakaram priqtelkata mi da se lusne otdolu
tq sega samo se podstrigva ama iskam da e gladka kato sukal4e
2. kak da q nakaram da mi gulta i da i haresa dosega sum i svurshval nqkolko puti na liceto i ne beshe fascinirana makar 4e tq go predloji de
poqsnenie
hodim ot 5 godini i sexa vse oshte e idealen smeq da tvurdq 4e sme probvali dosta neshta![]()
e pa ne go prai
1. Дума "фасцинирана" в българския език няма. Видяхме, че знаеш една дума на английски.
2. Да си чувал за...разговори? Щом ходите от 5 години, би следвало да говорите открито за тези неща...ако не, е бати ходенето!
napulno sum suglasna s tva mnenie i vse pak tq e momi4e ima cikul ne sum suglasna da ima kosmi govori s neqПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
kakvo obshto ima cikula ne mojah da razbera
tq ne e runtava vse pak
a i kakvo da i kaja "shto ne se obrusnesh ma" nekak si ne mi se vruzva
a po yo4ka 2
mi kak taka kvo ob6to ima ot te4e ne6to i kato ima kosmi i to zasuhva po tqh tolko li ne moje6 da se seti6 we ili kvo tq e neka gadna ili lellel ponekoga v toq forum me draznat e takiva kato tebe serioznoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Логичен въпрос. Просто И казваш: "Ще си по-секси, ако се обръснеш отдолу, а и е по-хигиенично".Първоначално написано от **EcKo**
кат си с нея 5 години са ожени за нея ве тъпако..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
mi alooou ti sa kato ne se kupesh kato ti doide i ostavqsh da ti zasuhvaПървоначално написано от LiLeNcEtOoO
tova ne zna4i 4e i moita priqtelka e kato tebe
tq kato e 4ervena se kupe po 2-3 puti na den we
a za gultaneto kvo da i kaja ela 4i4ovoto tuka da ti dam neshto tova li lililellel ponekoga v toq forum me draznat e takiva kato tebe
kvi 5 godini kvi 5 leva oburkal sum se iskah da kaja 5 meseca noooo mnogo intenzivnooo
awe ei selqnino ubit na men si trugnal da mi govori6 ti deto ne mjke6 da provede6 edin elemntaren razgovor s gadjeto si li we q s epogledni we trugnal suveti da iska kak da kej na gadjeto da se izbrusne mi kato si takava 6matka se runtavi 6e ebe6 lele na mene trugnal da govori purvo s enau4i koe kak da govori6 posle na men nau4i se da govori6 otkoroveno s priqtelkata si i togavaПървоначално написано от strahil
deibi u selqndurite deto ti skusvat nervite pita mene kvo da i kaja a gultaneto lelelel ku4eta 5e te ebat tebe ei i v ustata 6e ti praznat da vidi6 kak e mri we tinqk ednokletu4en
a kvo kaza 4e neshto 4orbata v glavata ti e prokisnala li
mi nishto 4udno i az da beh izpil tonove sperma i az taka shteh da se nerviram taka
kat gledam mai ti trebva muj/jena/vibrator/4epat klon da se poupokoish malko
ne se griji zamen imam si muj ne boi se gledai ti da se opravi6 4e taka akto ne moje6 da govori6 svobodno s priqtelakto si do nikade nemA da stigne6 ama nali znae6 zame4tite granici nqma
tva be6e ot men LiLeNcEtOoo
eeeeee prodaljavai te da se karate be,tukmo mi stana interesno.muaaxaxaxaxxaxaa ama i dvamata ste mnogo zle.
ni6to ima vreme 6e se opravite
awe pi4 ti si mngoo zle m an4i ot 5 godini hoditee... na4i si nai malko na 18 godini.. pak i 5 godini trqbva da si imate golqmo doverie da spodelqte vsiki... kajii 4e predpo4itash da se "lusne ot dolu" pak do sq ste go pravili i bez da e bila lusnata kakvo ako ne e ako se obi4ate tova nqma zna4enie![]()
a?
koi
=D>
taka kato gledam pretendirash,che si goliama rabota i si ot razbirashtite..zashto obache goworish kato selianka ?-hubawo,che sporish i se nerwish,no ...ti si tipichen primer za "adskata dama"Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
))
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Kianna otli4no i go kaza
aman ot takiva malki puberi deto ne mogat da si suberat krakata i na 20 sa kato magistralen vodoprovod ot mrejata ns sofiiska voda mejdu krakata
mi alooou ti sa kato ne se kupesh kato ti doide i ostavqsh da ti zasuhvatova ne zna4i 4e i moita priqtelka e kato tebe
tq kato e 4ervena se kupe po 2-3 puti na den we
a za gultaneto kvo da i kaja ela 4i4ovoto tuka da ti dam neshto tova li lili[/quote]lellel ponekoga v toq forum me draznat e takiva kato tebe
xaxa mnoo si tap be kape se po 2 3 pati na den 6toto 6a i zalepne xaxa kat se obrasne nqma da ima takiva preoblemi pak kat ne iska da galta si e neina raota ela ti s**a v ustata i kat ne iska6 6te pitam kak te nakaram
kato te gledam tebe mai sa ti zalepnali ushite shtoto nqma nishto mejdu tqh
![]()