- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pitane
xaxaxaxaxae kvo losho ima 4e sum napisala 4e takiva kato onq me draznat ti si nogo zaluhava kvi primeri kvi neshta mojeli da vleze i da pita kak da nakara gadjeto si da se obrusne e prestavi si kva ne4istolutna svinq e taq orestavu su lqtoto kvo stava Mazga pod polata a otnosno za gultaneto moje da i predloji toi da i oblije mazgata pa tq da se prejali i da mu obere sireneto abe stegnete se be ti kvo su4uvstvash li danebi i ti da si sushtata potna skumriq ili si prosto gadjeto mu ebati tinqcite ste a ti osobeno kva PRIMCESA si s kaima i sharena sol daje i kashkavalПървоначално написано от Kianna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe ti vmesto po cql den da pishesh po forumite vzemi nau4i malko bulgarskiq i posle sudi po drugite
aree maji skite i begai
izklio4itelno tupa tema za puperi a za avtora na temata moga da kaja sama 4e e edina izgnila neuzrqla kru6a susu zabit kur v gaza i neznae da govori s momi4eto si radvam se 4e ima hora kato onova momi4e da vi kazva istinata ve tupaci misla 4e tazi tema trqbva da bude priklu4enazaklu4ena i tn.![]()
ako bqh kato tebe shtqh da se uviq v bql 4arshaf i da zapulzq kum grobistata kato "istinskiq-muj"Първоначално написано от istinskiq-muj
v Somaliq deca umirat zaraddi takiva kate tebe i lilito shtoto im izqjdade hranata![]()
bae ti shyo si tolko tup be nestiga 4e si pulen tapak pa i govorish kato si tolko znaesht shto ne mojesh da nakarash edna smrudla da se ubrusne xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax ti da se obrusne ne mojesh da q nakarash pa kamoli da gulta xaxaxaxaxax predstavqm si kolko ste dolni i dvamata![]()
![]()
![]()
Еби и майката! Време ти е за нова!![]()
Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
mn se palish be,nerwichkite ti neshto siakash ne traiat...eee aman ot shmatki sus samochustwie do nebeto!ili pishi normalno kato horata,ili si otwariai word-a i si pishi tam!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..