.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: pitane

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    xaxaxaxaxa
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    deibi u selqndurite deto ti skusvat nervite pita mene kvo da i kaja a gultaneto lelelel ku4eta 5e te ebat tebe ei i v ustata 6e ti praznat da vidi6 kak e mri we tinqk ednokletu4en
    taka kato gledam pretendirash,che si goliama rabota i si ot razbirashtite..zashto obache goworish kato selianka ?-hubawo,che sporish i se nerwish,no ...ti si tipichen primer za "adskata dama" ))
    e kvo losho ima 4e sum napisala 4e takiva kato onq me draznat ti si nogo zaluhava kvi primeri kvi neshta mojeli da vleze i da pita kak da nakara gadjeto si da se obrusne e prestavi si kva ne4istolutna svinq e taq orestavu su lqtoto kvo stava Mazga pod polata a otnosno za gultaneto moje da i predloji toi da i oblije mazgata pa tq da se prejali i da mu obere sireneto abe stegnete se be ti kvo su4uvstvash li danebi i ti da si sushtata potna skumriq ili si prosto gadjeto mu ebati tinqcite ste a ti osobeno kva PRIMCESA si s kaima i sharena sol daje i kashkaval

strahil
    Guest
    abe ti vmesto po cql den da pishesh po forumite vzemi nau4i malko bulgarskiq i posle sudi po drugite

aree maji skite i begai

istinskiq-muj
    Guest
    izklio4itelno tupa tema za puperi a za avtora na temata moga da kaja sama 4e e edina izgnila neuzrqla kru6a susu zabit kur v gaza i neznae da govori s momi4eto si radvam se 4e ima hora kato onova momi4e da vi kazva istinata ve tupaci misla 4e tazi tema trqbva da bude priklu4enazaklu4ena i tn.

strahil
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от istinskiq-muj
    izklio4itelno tupa tema za puperi a za avtora na temata moga da kaja sama 4e e edina izgnila neuzrqla kru6a susu zabit "мъжки полов орган" v gaza i neznae da govori s momi4eto si radvam se 4e ima hora kato onova momi4e da vi kazva istinata ve tupaci misla 4e tazi tema trqbva da bude priklu4enazaklu4ena i tn.
    ako bqh kato tebe shtqh da se uviq v bql 4arshaf i da zapulzq kum grobistata kato "istinskiq-muj"
    v Somaliq deca umirat zaraddi takiva kate tebe i lilito shtoto im izqjdade hranata

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    bae ti shyo si tolko tup be nestiga 4e si pulen tapak pa i govorish kato si tolko znaesht shto ne mojesh da nakarash edna smrudla da se ubrusne xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax ti da se obrusne ne mojesh da q nakarash pa kamoli da gulta xaxaxaxaxax predstavqm si kolko ste dolni i dvamata

Еби и майката! Време ти е за нова!
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Re: pitane

Цитирай Първоначално написано от strahil
    1. kak da nakaram priqtelkata mi da se lusne otdolu
    tq sega samo se podstrigva ama iskam da e gladka kato sukal4e

2. kak da q nakaram da mi gulta i da i haresa dosega sum i svurshval nqkolko puti na liceto i ne beshe fascinirana makar 4e tq go predloji de

poqsnenie

hodim ot 5 godini i sexa vse oshte e idealen smeq da tvurdq 4e sme probvali dosta neshta
    abe tq tvoita da ne e francuzoika xaxaxaxa sigorno i ne se kupe po kvi si padash be taq da ne e metaliska prestavqm si kvi ste xaxaxaxa izkapise
    URL=http://imageshack.us]

Голям фен
    xaxaxaxaxa
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    deibi u selqndurite deto ti skusvat nervite pita mene kvo da i kaja a gultaneto lelelel ku4eta 5e te ebat tebe ei i v ustata 6e ti praznat da vidi6 kak e mri we tinqk ednokletu4en
    taka kato gledam pretendirash,che si goliama rabota i si ot razbirashtite..zashto obache goworish kato selianka ?-hubawo,che sporish i se nerwish,no ...ti si tipichen primer za "adskata dama" ))
    e kvo losho ima 4e sum napisala 4e takiva kato onq me draznat ti si nogo zaluhava kvi primeri kvi neshta mojeli da vleze i da pita kak da nakara gadjeto si da se obrusne e prestavi si kva ne4istolutna svinq e taq orestavu su lqtoto kvo stava Mazga pod polata a otnosno za gultaneto moje da i predloji toi da i oblije mazgata pa tq da se prejali i da mu obere sireneto abe stegnete se be ti kvo su4uvstvash li danebi i ti da si sushtata potna skumriq ili si prosto gadjeto mu ebati tinqcite ste a ti osobeno kva PRIMCESA si s kaima i sharena sol daje i kashkaval

mn se palish be,nerwichkite ti neshto siakash ne traiat...eee aman ot shmatki sus samochustwie do nebeto!ili pishi normalno kato horata,ili si otwariai word-a i si pishi tam!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си