- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделяте ли си с гаджето?
Всичко ли казвате на човека, с който ходите? Има ли неща, които сте скрили или бихте премълчали пред него (ако има - по какви причини)?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Kazvam po4ti vsi4ko-dva pyti mi se slu4i da celuna drugi mom4eto ,no sym mu kazala.Osven tova ponqkoga osven,4e premyl4avam go poslygvam malko,no to e blagorodna lyja![]()
ami da,spodeliam..ama bash wsichko ne,ima neshta,koito dori i da iska niama da razbere,zatowa wuprosnite tezi gi spodeliam s friendki :PPPP
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Или всичко му казвам или просто няма смисъл да съм с него![]()
мисля, че една връзка без доверие и споделяне няма никакво бъдеще!
не ми се е случвало да лъжа момичето с което съм бил досега...надявам се и да не ми се случва![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Ъхъм....
Kazvam mu pochti vsihko,no ako sa prekaleno lichni - ne.Vse pak ne se zane -
sega si s nego/neq,utre moje da si s drug.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Всичко!!!![]()
ot mesec imam priqtelka no si4ko i kazvam do tuk kakvoto ima no dano nqma ne6ta za kriene![]()
Az ne spodelqm vsichko lichno s nego. Ne zashtoto ne mu vqrvam ili toi na men, prosto ima nqkoi neshta, koito sa lichni i predpochitam da si ostanat takiva. Trqbva da ima misteriq.
Не, не казвам всичко.И аз си имам моите малки тайни![]()
Не говоря с него задълбочено за женските си проблеми - притеснено ми е.![]()
Една истинска връзка се основава на доверие и честност. Това не са просто празни приказки - без тях просто няма близост. Но има неща, които е по-добре тя/той да не знае и те е добре да се премълчат. Те, обаче не са много.
Абсолютно точно!Първоначално написано от Diabolic^Angel
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
и аз така мисля :P :P споделянето според мен е много важно в една връзкаПървоначално написано от Diabolic^Angel
![]()
![]()
f@nt@zi@
kazvam mu kvoto imam za kazvane![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!