Искам да ви попитам.Значе когато си заголя пениса точно под главичката не от страната на лицето а от другата има една бяла точица.нещо подно на гной е поне по същия начин изглежда.и от тази точица на около месец два израства едно колкото косъмче дебело и дълго около 1 милиметър.Обикновенно когато го стинса с носкти само то израсналото то се къса.не много лесно но го махам.но след месец месец и нещо пак се появява.Имали ли сте този проблем?
Ако някой ще пише безсмислени постове нека си спести усилията.
Благодаря предварително!!
ами на мен не ми се е случвало..и си нямам никаква представа какво може да е
ако искаш да си сигурен отиди на лекар (не се притеснявай може да не е нищо сериозно) за всеки случай..айде успех бате
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Някой друг ще се включи ли ??![]()
burzo na lekar![]()
имаш ли нещо впредвид?
mislq 4e tova ne6to se nari4a6e GEM-4e ili ne6to takova nz to4no ama neznam kak se maxa xodi na doktor
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
otivai na lekar be
някак нямам смелост.нещо опасно ли е това
mi mislq 4e 4etox podobna tema i se okaza 4e ne e opasno ama trqbva da si go maxne6 ili da otide6 na lekar za6toto mojem i da ne govorim za 1 i su6to ne6to! zatova pri vsi4ki polojeniq zaminavai na lekar!
ако можеш дай линк към темата.и на какъв лекър да отида![]()
![]()
![]()
![]()
ami za link nemoga sajelqvam! p.s. otidi na urolog
а нещо повече можеш ли да се сетиш какво пиешеш в тази тема
emi tq be6e predi mesec az ne pomniq kakvo sam ql sno6ti kamoli predi 1 mesec izvinqvai naistina ama
ок мерси.ако някой друг има някака друга идея освен лекар ще съм благодарен ако я напишете
help![]()
Виж, никой тук не е компетентен по въпроса. Каквото и да ти кажем няма да е експертно мнение. Идеята е една - отиди на лекар. Не са дадени други, защото други няма.
OffTopics.. стига флудихте така е.. има си ЛС !
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
не просто питам ако някой е имал същия проблем да сподели за какво става въпрос.Преди съм чел из някой сайт че към сайта или нз точно как та в този сайт имаше майл на доктор и му пишеш.в смисъл да се избегне прекия контакт защото леко се притеснявам