- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- no comment..
... ужас...
тия където са го направали да ги хванеш и с боцове в главата, мамка им гадна!
malee, vseki den stavat vse po ujasni ne6ta, 4ovek da goe strah da izleze ot ka6ti
Лека им пръст!
![]()
Дано да не ставаме свидетели на такива неща в бъдеще!
колко сте наивни!
как се поддавате на манипулация!
нищо не става случайно на тоя свят!
сигурно са били наркоманки, или са дължали много пари...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Да а сега сички оплюйте момичетата и кажете ,че са курви,наркоманки и не знам си кви.
И дори да са такива НЕ заслужават такава гадна смърт !![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
ne vinagi e takaПървоначално написано от х
psihari sqkakvi ... ina4e ... dano tam kadeto i da sa im du6ite da im e lek prestoq ... da bqha umreli nqkvi mutri ili prestupnici za da ne me e qd ama tva sa deca be ...
![]()
аз съм "всички"? ...колко мило...Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
просто се убеждавам 4е медиите са не 4етвъртата, а първата власт. ако беше написано по др. на4ин, и вие щяхте да ги оплюете. на това се възмущавам.![]()
Kakvoto i da sa napravili ako sa napravili ne6to vuob6te ne sa zaslujavali tova, vse pak sa deca.. s drugi dumi da mi kajat 4e sa narkomanki i prostitutki nqma da mi stane po hubavo ot tova, te pak sa si murtvi, utre moje da e nqkoi va6 poznat..Първоначално написано от х
I am in your fridge stealing your foodz!!
Знаеш ли ....този цитат е от дата.бг..Там също има тема за това..прочети го :
Какво ще кажеш ?Дори да са били наркоманки,мислиш ли,че заслужават такава смърт?Такъв ужас?Аз не !Първоначално написано от vichy
Никой човек не заслужава такова нещо... !
We still can find a way
Toва е истинска трагедия! К'ви са тия извратени хора по света ве! Млади момичета, деца, живота е пред тях, а някой така да се отнесе с тях...
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
естествено 4е не! аз мразя насилието...Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
никъде в постовете си не съм писала 4е е трябвало така да стане! това е извратено, но нека не отхв1рляме теорията 4е и те са били извратени...или не...нямаш достатъ4но информация, разбираш ли? ами ако те са направили същото с децата на убииците си? тогава кой е изверга!? а кой трябва да умре?![]()
Може да си спорим до утре...няма проблем,ма ме мързи де.![]()
Аз нещо не си представям родителите на две момичета да ходят да убиват чужди деца
Май си прекалила с гледането на филми :_)![]()
![]()
We still can find a way
да почиват в мир :/
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Abee v dne6n0 vreme ima sqkfi ur0di ... Dneska v 4as p0 Psih0 g0v0rihme za tfa! Kak m0je 20 40veka da ne ima puka za tfa ? Vse edn0 sa bezsmyrtni i tfa na tqh ne m0je da se slu4i ...![]()
Leka im pryst! I dan0 spravedliv0stta vystyrjestvuva! [-o<
Като стана въпрос...разбрахте ли за онова хлапе дето беше налъкцал приятеля си от Перник, че е получил присъда само 11 години ! И то за това, че е непълнолетен..тоя трябваше с камъни да го убият...най-малкото доживотна присъда.
Това е ужасно долно нещо.Мир на праха им.
Надявам се родителите им поне частично да преодолеят загубата.И недейте да съдите мървите всеки си има кусури,но такова нещо заслужаваш единствено ако и ти си го причинил !
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Миличка, не осъзнаваш ли, че не си в правото си да съдиш и да наричаш децата така...Първоначално написано от х
ако поне малко наистина си съпричастна към случилото се ще спреш да пишеше в темата, не разбираш ли, че сега не е моментът да казваш кой бил извратен и кой не...
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..