- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 21 godishe s momi4enca
ами защото е мил с мен и прекарваме адски много време заедно и просто едва ли има време да се занимава с други момичета, още повече че щом му давам това от което се нуджае, за какво да има други?Първоначално написано от California
Крайно време беше гилдията да започне да се подкрепя...оф, айде стига,няма да се заяждам...
По темата - само за инфо да попитам като говорите за големи батковци и малки пикли, коко според вас е "нормалната" възрастова граница??Щото има разлика между момиче на 13 и моче на 20 и момиче на 17 и момче на 23 например..![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Извинявай, нишо лично, но имаш още доста да видиш от живота (както и аз)...Първоначално написано от malkoto_kurve
Какво му даваш ти?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
ами както казах всичко от което има нужда, дори затова да ме наричат курва.
Всичко? Нима? Даваш му всичко в чисто физически аспект нали?Първоначално написано от malkoto_kurve
Ти не усети ли, че досега абсолютно нищо не ни попита, каза конкретно или обясни! Във всички твои постове ти се "фукаш" или по-точно излагаш и то без стил!Първоначално написано от malkoto_kurve
![]()
Никога не се бори с прасе, и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса.
Защо си мислиш че му давам всичко само във физически аспект
Кажи ми на колко години сте и ще ти отговоря...
аз съм на 13 а той на 19. Ама това няма значение, важно е това какъв е отделния човек. Не може като ти кажа на колко години съм и да ми кажеш каква съм, просто не ме познаваш за да ми правиш такива определения..
Ами...не виждам до момента да съм "ти правила определения"...
Добре, аз съм с 5 години по-голяма от теб...за тези 5 години се опитах да опозная от части(подчертавам от части) мъжката психика...и знаеш ли какво разбрах? Разбрах, че един мъж не се нуждае само и единствено от секс и сладки приказки...Когато той има проблеми ти можеш ли да му дадеш някакъв вид подкрепа, макар и само морална?
За да създадеш една сериозна връзка се иска доста повече...
Прекарвате много време заедно, много е мил с теб...и това каква гаранция е, че ти като се прибереш вечерта у вас да си лягаш (понеже едва ли ходиш по цели нощи навън след като си на 13) той не отива в кварталната дискотека за да накара друга да си мисли "че не е такъв и се държи мило с нея"? Изобщо знаеш ли колко коварни могат да са мъжете ако поискат??
П.С. Ся да не ме изкарате мъжемразка!
![]()
силно вярвам че приятелят ми не е такъв какъвто ти каза че можел да бъде
Отказвам се....Първоначално написано от malkoto_kurve
От година и половина имам връзка с човек по-голям от мен с 5 години! Това ли означава, че не съм попаднала на подходящ?Първоначално написано от Sabi
С тази разлика обаче, че НЕ съм на 13...
Калифорния, знаеш ли че ми писна хората да се опитват да ми наливат акъл и да ме смятата за някаква еблива пикла без мозък! Много ти е лесно да казваш какво може да е и какво може да не е. Е естествено хубаво е да седиш и наредаш отстрани... Знаеш ли какво започвам да си мисля? Да сравнение с вас сме наистина курви, но живота май е една голяма курва, към която ако обърнеш гръб и ти го нацепватопитах се да бъда мила и да се разберем като хора ама явно им е мн интересно на някои да гледат сеир и да подстрекават... И както казах че живота е курва, така искам да уточня че тъй или иначе като съм на 13 - ДА, имам приятел - ДА, ходим къде ли не - ДА, правим какво ли не -ДА, в крайна сметка какво тръгвам да търся приятелска помощ от една зажадняла за секс кака, която освен да се опитва да изкара другите непросветени и слепи .... По хубаво както казвате вие да съм курва, ама поне да получавам това което искам, от колкото да седя постоянно над чужди проблеми и да се опитвам да си разрешя проблемите на гърба на другите. Предлагам ти Калифорния да си облечеш дрешките както е сега 2 часа, да се обуеш и да излезеш навън, да си хванеш първия който видиш, да те счупи от секс и тогава да се върнеш със бистър ум и задоволени копнежи и да си продължим разговора. Не знам ама живота не се крепи само на моралните ти проповеди, така че си взимай поука!
Нямам за цел да обиждам никого, но просто ми писна да нагрубявате и да се мислите за най-добрите, най-просветените и най-компетентните в тази област!
ПОЗДРАВИ НА SABI
Явно, че няма да се разберем...Тая вечер отивам на гарата, че а дано да изкарам и некой лев...
хмммм незнам защо но всяко малко момиче си мисли че е супер да си с батко, след като той само те използва за да те изебе,защото знае че си още малкаа и на можеш да разсъждаваш разумно.Да няма нищо лошо да си с по голям от теб,но ако знаеш какво искаш,как да си го поискаш и как да му откажеш когато той поиска нещо,но все пак не е нормално на 13 години да говориш как можеш да задоволиш желанията на един батко,това говори само за това че или той лъже много добре или че ти си доста наивна>Не искам да обидя никого,но все пак замисли се,защото колкото и искрен да ти изглежда може да те лъже по най-добрия начин.УСПЕХ.[color=indigo]![]()
nqkoi kaza che roditelite sa vinovni - spored men e taka, no samo donqkude. vse pak edin suvesten roditel se griji deteto mu da poluchava nqkakvi moralni cennosti, no v pove4eto sluchai decata pravqt vsichko impulsivno i ne obmislqt posledstviqta.
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
az ne go namiram za tolkfa izvrateno,kfo tolkoz...ta v momenta 14-15 godishnite sa na
"moda",a i tfa si e tqhna raota![]()
Ама тя със всеки един пост се закопава все повече и повече...Първоначално написано от exploitedteen
Мда вярно е, че сега 14-15 годишните са "на мода"...А защо? Защото за една платена сметка в кафене и возене до тях с кола играят по свирката на всеки който поиска...
Калифорния и така да е и какво от това? Получавам това от което имам нужда за момента. По-добре от колкото само да търся най-подходящия момент за да го получа
Ето тук вече коментара е излишен...Първоначално написано от malkoto_kurve
Хахахах бих го пребил![]()
Аммм...аз когат бях на 15 ходих с един на 21 ... ама не сме правили секс с него пък и то не беше кой знае кфа връзка...ама все пак си ходехме...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Съгласна съм с това мнение....друг е въпроса ,че той явно е искал девствено момиче ,което като на познава друг партньор няма да му кръшка и да го усети ако е зле в леглото...Първоначално написано от MAFIOZO
![]()
...и все пак 14 години са много малко та тя е още малолетна
![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.