.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    Аммм...аз когат бях на 15 ходих с един на 21 ... ама не сме правили секс с него пък и то не беше кой знае кфа връзка...ама все пак си ходехме...
    Виждаш ли колежке Калифорния... може пък не иска от мен само да си отварям краката...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_kurve
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    Аммм...аз когат бях на 15 ходих с един на 21 ... ама не сме правили секс с него пък и то не беше кой знае кфа връзка...ама все пак си ходехме...
    Виждаш ли колежке Калифорния... може пък не иска от мен само да си отварям краката...
    А ти не каза ли сама в един от предните постове, че "му даваш всичко" както във физически аспект, така и във всякакъв друг(което ме съмнява)? Нещо май започваш сама да си противоречиш...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Imam edin priqtel koito e na po4ti 25 i syshto spi s 14-15-16godishni i kato go pitah zashto i ne sa li prekaleno malki za nego otgovoryt beshe: Da 4ukam 29godishna det kat si go vkaram i shte mi pravi te4enie li? Malkite sa po-tesni pyk i sami se natiskat pri batkovci.

Ne sym syglasna s nego i nevednyj sym mu go kazvala. No pyk i tez 'momichenca' nqmat li mozyk v glavata si.vseki sam otgovarq za postypkite si. te 12godishnite se e*at a kakvo ostava za ostanalite...
    Pedofiliq ili ne takiva neshta syshtestvuvat. oshte pove4e ostanah grymnata kogato razbrah 4e nqkfa na 16god si ima PRIQTEL na 43...JENEN...

No Comment!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Re: 21 godishe s momi4enca

Цитирай Първоначално написано от blqqh
    da pitam tova normalno li e?- imam edin priqtel,koito se ebe s 14 godisni nqkade.Az samata mu kazvam da zareje tiq malkite,i da si hvane po seriozni.A toi e na 21.Skoro mi se obqsnqvashe kak gadjeto mu-koeto predi 2 dni navarshi 14 god. bila golqma mrusnica.Prosto neznam kfo da mu kaja pove4e.spored men tova ne e za dobre.Ta toi e myj a te ..toku 6to im e doshal cikyla i se ebat s nekfi batkovci
    shte stapi na krivo nekoi pat i shte ima posle da si bie glavata u stenata

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от Sabi
    Аз съм имал връзка с 27 годишен! Беше адски забавен тип! Разсмиваше ме, караше ме да се чувствам специялна, водеше ме на специялни места и ме возеше на мотора си! Беше чудесен човек!
    ти на колко си бе? като ти гледам аватара не си на повече от 13
    по темата - приятелят ти е педофил...
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

така... аз не прочетох всички мнения но горе-долу ми стана ясно за какво иде реч.Значи във моето училище се провежда СИП с цел да се подобрят знанията на днешната младев относно секса, отношенията между половете и всичко останало свързано с тези теми.Онзи ден ан една от сбирките обсъждахме точно тази тема и поради тази прочина аз не съм съгласна с мнението че ако си на 21 и се чукаш с 14 това е педофилия.Не е защото педофилията е при по-голяма разлика например той е на 60 а тя е на 13 тогава съм съгласна но замислете се родителите ви колко разлика имат в годините? Разликата м/у 21 и 13 е точно 7 години това не е чак такава разлика.замислете се... имам приятели на които подителите имат по 20 години разлика.Това педофилия ли е??
    EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...

Голям фен
    Град
    trqvna
    te takiva kat nego izbilat nekvi kompleksi.
    6oto ne mogat da si hvanat momi4e na tqhnata vazrast i za tva hodqt pri malkite pikli na koito kat im kaje6 4e imat nai krasivata usmivka sa gotovi na vsi4ko(az li4no ne sam saglasna na takova ne6to
    PP.e estestveno ne vsi4ki momi4eta na po 13/14/15godini se vrazvat ama za sajelenie pove4eto sa nekvi pa4avri.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си