- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 21 godishe s momi4enca
Виждаш ли колежке Калифорния... може пък не иска от мен само да си отварям краката...Първоначално написано от Death_F
А ти не каза ли сама в един от предните постове, че "му даваш всичко" както във физически аспект, така и във всякакъв друг(което ме съмнява)? Нещо май започваш сама да си противоречиш...Първоначално написано от malkoto_kurve
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Imam edin priqtel koito e na po4ti 25 i syshto spi s 14-15-16godishni i kato go pitah zashto i ne sa li prekaleno malki za nego otgovoryt beshe: Da 4ukam 29godishna det kat si go vkaram i shte mi pravi te4enie li? Malkite sa po-tesni pyk i sami se natiskat pri batkovci.
Ne sym syglasna s nego i nevednyj sym mu go kazvala. No pyk i tez 'momichenca' nqmat li mozyk v glavata si.vseki sam otgovarq za postypkite si. te 12godishnite se e*at a kakvo ostava za ostanalite...
Pedofiliq ili ne takiva neshta syshtestvuvat. oshte pove4e ostanah grymnata kogato razbrah 4e nqkfa na 16god si ima PRIQTEL na 43...JENEN...
No Comment!![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
shte stapi na krivo nekoi pat i shte ima posle da si bie glavata u stenataПървоначално написано от blqqh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти на колко си бе? като ти гледам аватара не си на повече от 13Първоначално написано от Sabi
![]()
![]()
![]()
по темата - приятелят ти е педофил...
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
така... аз не прочетох всички мнения но горе-долу ми стана ясно за какво иде реч.Значи във моето училище се провежда СИП с цел да се подобрят знанията на днешната младев относно секса, отношенията между половете и всичко останало свързано с тези теми.Онзи ден ан една от сбирките обсъждахме точно тази тема и поради тази прочина аз не съм съгласна с мнението че ако си на 21 и се чукаш с 14 това е педофилия.Не е защото педофилията е при по-голяма разлика например той е на 60 а тя е на 13 тогава съм съгласна но замислете се родителите ви колко разлика имат в годините? Разликата м/у 21 и 13 е точно 7 години това не е чак такава разлика.замислете се... имам приятели на които подителите имат по 20 години разлика.Това педофилия ли е??![]()
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
te takiva kat nego izbilat nekvi kompleksi.
6oto ne mogat da si hvanat momi4e na tqhnata vazrast i za tva hodqt pri malkite pikli na koito kat im kaje6 4e imat nai krasivata usmivka sa gotovi na vsi4ko(az li4no ne sam saglasna na takova ne6to![]()
PP.e estestveno ne vsi4ki momi4eta na po 13/14/15godini se vrazvat ama za sajelenie pove4eto sa nekvi pa4avri.![]()
![]()