- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- = Бойни Изкуства =
А тогава защо пействаше толкова статийки копирани от гугъл?![]()
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Ami prosti4ko e..ne e nujno da razbirach ili da si u4il kiokuchin ili drugo boino izkustvo,za da razberech 4e v tezi sportove,kakto i v vsiaka druga materia si ima to4ni termini i pravila...Първоначално написано от Oyama
I poneje ne mislia 4e sam OSNOVATEL na TOIA VID IZKUSTVA,podhojdam lai4eski....
I tova niama nisto obsto s Kolana....![]()
Пак нищо общо с въпроса ми ама карай. Вече свикнах.Първоначално написано от Loveza NEO
![]()
mi kato ne razbira6 ot ni6to za6to togava pi6e6 v taq tema? za da se zaqjda6 ili da si izbiva6 kompleksite? ne 4e az razbiram koi znae kolko no sam treniral 2 meseca TAE BOПървоначално написано от exploitedteen
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Aide stiga bezplatni urozi..ako rechite da trenirate moje da mi drannesh!!!!Първоначално написано от Oyama
Решил съм отдавна да тренирам.Първоначално написано от Loveza NEO
![]()
DIDI maikooooooo zduxaaaa meeeeee! ritnitopkoveco toq laf e ot na baba mi godeja vremetoПървоначално написано от exploitedteen
Не е така. Много добър спорт е за чистене.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
ne tva didi go 4ux dokato igraexme karti v kvartala no nqma zna4enie! ne ot sofia sam! nqma zna4enie dali e pedalsko ili ne TAE BO-to p.s. 64 kila sam i sam visok 1.78 prai si smetka kak izlgejdam i dali e za debeloguzi amerikanci e da suglasen sam 4e sa debeli no tva si e za amerikancite az sam BG!!!Първоначално написано от exploitedteen
dobre de,aide stiga spor-vajnoto e vseki da trenira po nesto,stoto ot plujezi mi e doshlo do gusha!!!!Първоначално написано от MAFIOZO
![]()
Osu ! Kyokushinkaici
a Oyama btw do kolkoto sam 4ual edin ot na6ta zala bil nai mladiq 4eren kolan v BG ako ne sa laja na 18 go e zel
Кабуера и риюкен
Don't hate me, I'm just blind.
ne e li Kapoera ve ?
Тренирал съм карате 2 години, но в момента не тренирам.![]()
I az trenirah ...Първоначално написано от PLAMENKO
Начи тоя е яката работа така лиПървоначално написано от Uraken
, както казах коланите се продават в магазина, можеш и на 1 годинка да си земеш.
мерси че насрахте темата... =D>![]()
az syshto treniram taekwon-do I.T.F. ;] obache sam novobranec ot 1 godina i polvina samo treniram i sam jylt s zelena lenta :\Първоначално написано от PLAMENKO
Първоначално написано от дрЕБОсъчко
TAEBO ????? MOm4e ? hodi na taebo![]()
za sefte 4uam seriozno as misleh 4e e za jeni kato aerobika takova dade to4no takova
daobg.com -> порталът на бойните изкуства. Който се интересува ще му бъде интересно да го разгледа![]()
Мисията ми в живота е да те накарам да се усмихнеш
Я хвърлете едно око на това клипче![]()
http://video.google.com/videoplay?do...+training+camp
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
емм.. малко смотано звучи...Гожу кай карате до (Goju kai karate do) значи нещо от рода "силата на раката"
![]()
mhm treniram kiokushinkai![]()
..impossible...
...is nothing...