.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

daite savet ili mnenie

daite mi savet ve4e nz ko da pravq. s priqtela mi sme zaedno ot 1g i 8 meseca a ba6ta mi e protiv na6ta vrazka i se karame neprekasnto.daje v4era nqkoi oti6al i kazal na dqdo mi za priqtelq mi i v4era e karahme dosta vreme. ve4e nz kakfo da pravq.vqrno e 4e razlikata v godinite ni e golqma no se obi4ame i spored men tova e nai vajnoto.
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    kolko vie razlikata..ako ti si na 15-16 a priqtelq ti e na 24-25 normalno bashta ti da ne go haresva,vse pak ti za nego si "malkoto mu momi4e"

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Права си, че най-важното е вие да се обичате, но все пак, когато родителите са против нещатат са много кофти. Пробвай да поговориш с баща ти спокойно, без да се карате. Запознай го с приятеля ти( ако не го познава де) и тогава поговорете заедно тримата. Мисля, че приятеля ти, ако е сериозен човек ще може да го убеди, че трябва да е по-съгласен с връзката ви. А иначе ти наколко си? А приятеля ти? Явно ви е голяма разликата, че да е толкова против семейството ти...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

naistina razlikata e golqma az sam na 17. no spred men e po vajno tova koeto az 4uvstvam i mislq a ne tova koeto iska ba6ta mi. 6toto i predi kato imah priqtel pak be6e protiv. edva li ne az ne tyrqbva da imam priqteli a samo da izlizam s momi4enca nasam natam i to s ligli i edva li ne az sam nai 4ernata ot vsi4ki na moqta vazrast

Цитирай Първоначално написано от deni_vd
    naistina razlikata e golqma az sam na 17. no spred men e po vajno tova koeto az 4uvstvam i mislq a ne tova koeto iska ba6ta mi. 6toto i predi kato imah priqtel pak be6e protiv. edva li ne az ne tyrqbva da imam priqteli a samo da izlizam s momi4enca nasam natam i to s ligli i edva li ne az sam nai 4ernata ot vsi4ki na moqta vazrast
    xaxa toi sigorno sha e nqkoi na 30 40 50 godini togas xaxaxaa [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Голям фен
    ti si na 17,a toi na kolko e?+ towa diado ti nauchawa,che imash priatel sled kato ste hodili weche godina i 8meseca?ne smiatash li,che e glupawo?az na nashite nezawisimo mama,tati,baba,diado ili koi wednaga kato trugna s momcheto,shtoto inache glupawo da nauchat ot niakoi drug..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

ehee to ako stava6e taka do sega da nqmam problemi Minzuhar

Ще си признаеш ли на колко години е той или не? Иначе подкрепям идеята ти, баща ти и приятеля ти да проведете сериозен разговор за това.

na 25 e az sam na 17

Guest
    като станеш на 18 ще имаш право сама да се разпореждаш с живота си, и примерно ще можеш да си събереш багажа и да се изнесеш в квартирата на приятеля ти без баща ти да има право да те върне насила с полиция.
    Затва докато станеш на 18 си трай, крий или каквото там, а после-
    един голям среден пръст на баща ти, и ако приятелят ти е свестен 4овек ще си живеете щастливо

da de tfa za kat stana na 18 go znam. ama vaprosa e do togava ko da pravq ve4e 6e poludeq...

Голям фен
    ti i na 20 da budesh pak triabwa da se suobraziawash s bashta si...sorry za wuprosa ama gadjeto ti ako te zareje kude i pri kogo she se wurnesh ?

i pri maika mivinagi moga da otida stiga da iskam

Голям фен
    shtom mislish,che priatelia ti na tozi moment e po-wajen ot bashta ti-->deistwai!

Фен
    Град
    Plovdiv
    tipichnia tati deto si pazi dyshterichkata amm...kato se syrdi ...shte se syrdi syrdi i shte mu mine...ti ne tria se otkazvash ot tova momche...raltite sa seriozni s nego

Аз имам подобен проблем,ходя с едно момче вече почти 3 г.,но преди около 5 м бяхме разделени и когато се събрахме отново нашите не го гледат с добро око!Вече на няколко пъти се карах с тях,знам че той ме обича,но кой знае какво ще се случи...Как да им докажа че нищо не се е променило за лошо,а напротив за добро..той сега заминава в казарма и ми е още по-трудно...Помогнете
    "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си