- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам странни образувания?какви са?
Точно по мускулите на рацете(бицепсите) имам някакви образуваня. Все едно ми е цепната кожата и има кръв вътре...такива като "стрии" или незнам точно как се казват...Лекува ли се такова нещо?
Може да са хематоми... Или просто вени...
вени се съмнявам да са..на лявата ръка ми се появи преди година..а на дясната преди около месец...
Разщирени вени?!
Спортуваш ли?
да преди ходих на фитнес и май е от това....
e mn qsno,4e e ot tva!kogato hodi6 na fitnes,i kat diga6 muskula raste,defakto kojata ne moje da go pobere,demek se nacepva!absoilutno normalno si e,+ tova,ako pie6 i himiq su6to se polu4ava,daje pove4e za6totot himiqta pomaga za po-burzo narastvane na muskula i takam!![]()
Май ти се е нацепила главата и малкото мозък който си имал/а е заминал...Първоначално написано от _karolina_
First rule - I rule
Strii ! taka se poluchava kogato za 1 mesec maloumno iskate da postignete rezultatite na sportisti za 3 godini. Taka neshtata ne se praviat. Praviat se vnimatelno , bez himii i bikluci. Trudno se opraviat podobni belezi ot nacepena koja. Spri trenirovkite ili namali drasti4no natovarvaniata!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
химия - никва! тренирах миналата година 1 месец и то не съм дигал някви ненормални килограми ами супер в категория...ще ходя на лекар...пък дано да се оправят нещата