.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен
    Град
    София
    nymphetamine_girl_199239

Ако ти трябва помощ за мачкане - викай и тежката артилерия

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

re:

of naistina mnoo mi sa ebe be kajete ko da napraq 4e...ne sa tr1rpi ey..
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Ebesand
    Guest

Re: re:

Цитирай Първоначално написано от kateto^^
    Dai asl moje pu da ti pomogna

Трябва да е много възбудена за да не я боли. Купи си някое кремче за овлажняване и още докато я мажеш тя ще се възбуди. А и не почвай със секса веднага - първо трябва малко да си поиграеш с клитора и - така най-лесно се възбуждат жените. Ще и хареса ще видиш. А и докато го правите може от време на време да и стимулираш клитора - ще свършва по-лесно. Успех!

Имам и друго предложение за Вас двамата. Защо не пробвате анален секс - ще я боли малко докато и го вкарваш - може предварително да я намажеш с някакво кремче- но после ще и бъде много хубаво и пак не забравяй да и стимулираш клитора с ръка през това време. А и аналния секс е за предпочитане, защото няма да забременее така.

mi i az ne go bqh pravila dalgo vreme i sled tova me bolq .. mi normalno e we .. ako e tqsna si e mn normalno ... v na4aloto na poloviq jivot e taka .. dokato momi4eto e o6te tqsno ..

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Спокойно, нищо й няма на твоята мацка. Нормално е - 15 пъти не са много. Мен няколко месеца след като почнах да водя полов живот с приятеля ми още ме болеше... След време всичко ще си дойде на мястото. Просто трябва повечко да е овлажнена. При мен почти винаги в началото на половия акт имаше болка, или пък ако го правим повечко време.
    Обаче има и друг вариант, който е доста по-кофти... ако тя има някакво бактериално възпаление. При мен наскоро се случи така... Имах бактериално възпаление от сауна. (МОМИЧЕТА НЕ ХОДЕТЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ САУНИ!!!!) Беше много неприятно, изпитвах непоносима болка при всеки опит той да проникне в мен. Но не ми се вярва на твоята мацка да й има нещо такова. Спокич. Но ако тя има и други симптоми - сърбеж, парене, бяло течение => веднага на гинеколог!
    HardC0re and BDSM forever

Guest

Re: re:

Цитирай Първоначално написано от Ebesand
    Цитирай Първоначално написано от kateto^^
    Dai asl moje puk da ti pomogna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си