.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Момичета, какъв вид тройка бихте правили

И каква роля бихте играли, бихте ли дали да ви чукат отзад.
    Всъщност с колко мъже най много бихте искали да спите едновременно

cucka
    Guest
    аз нямам лесбийски наклонности и затожа предпочита mmf.или казо по-просто обичам да ме изпълват!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от cucka
    аз нямам лесбийски наклонности и затожа предпочита mmf.или казо по-просто обичам да ме изпълват!
    хаха, във сички дупки а

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Умрял човек,кон и аз

Коня, трябва ли да е в ерекция(под човек разбираж М нали )

Guest
    mnoo obi4am da ma ibat

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Умрял човек,кон и аз
    батка ти си изрод

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Guest
    Ми аз съм го правила с 3-ма най-много. Обаче ми се ще да го направя с отбора по волейбол на нашето даскало. Много са яки момченцата и знам,че ме харесват. Искам ги всичките наведнъж обаче. Писна ми да не могат да ме задоволяват. Бахти! Като го направим с някой пич и после много малко издържа втория път. Искам да пробвам с още хорица. Има време. Т.е. имам мнооого време. Сега съм на 16 след някоя друга годинка ще съм с още опит. \/

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми аз съм го правила с 3-ма най-много. Обаче ми се ще да го направя с отбора по волейбол на нашето даскало. Много са яки момченцата и знам,че ме харесват. Искам ги всичките наведнъж обаче. Писна ми да не могат да ме задоволяват. Бахти! Като го направим с някой пич и после много малко издържа втория път. Искам да пробвам с още хорица. Има време. Т.е. имам мнооого време. Сега съм на 16 след някоя друга годинка ще съм с още опит. \/
    тука само някви ненаситници бре, с тоя целия отбор по волейбол ше ти е добре ама на следващия ден няма да моеш и на г**а да си седнеш

Guest
    Анонимко написа:
    Ми аз съм го правила с 3-ма най-много. Обаче ми се ще да го направя с отбора по волейбол на нашето даскало. Много са яки момченцата и знам,че ме харесват. Искам ги всичките наведнъж обаче. Писна ми да не могат да ме задоволяват. Бахти! Като го направим с някой пич и после много малко издържа втория път. Искам да пробвам с още хорица. Има време. Т.е. имам мнооого време. Сега съм на 16 след някоя друга годинка ще съм с още опит.

тука само някви ненаситници бре, с тоя целия отбор по волейбол ше ти е добре ама на следващия ден няма да моеш и на г**а да си седнеш

Абе аз да си задоволя Пут*ка*та пък кво ми пука за др ден \/

Град
    CCCP
    Какво се връзвате, това сигурно е шегичка --->

Голям фен
    Град
    sofia
    ne6o ne si padam po troiki
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

мии предпочитам никва тройка

Тройка с целия отбор по волейбол Май вече не мога да се оправям с цифрите

ако ше си правя тройка предпочитам да сме 2 момичета и едно момче,ще бъде страшно забавно

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от CCCP
    Какво се връзвате, това сигурно е шегичка --->
    то всяка втора тема от "гост" е няква глупост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си