- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, какъв вид тройка бихте правили
И каква роля бихте играли, бихте ли дали да ви чукат отзад.
Всъщност с колко мъже най много бихте искали да спите едновременно![]()
аз нямам лесбийски наклонности и затожа предпочита mmf.или казо по-просто обичам да ме изпълват!
хаха, във сички дупки аПървоначално написано от cucka
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Първоначално написано от Whisskas
Коня, трябва ли да е в ерекция(под човек разбираж М нали)
mnoo obi4am da ma ibat
батка ти си изродПървоначално написано от Whisskas
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Ми аз съм го правила с 3-ма най-много.Обаче ми се ще да го направя с отбора по волейбол на нашето даскало.
Много са яки момченцата и знам,че ме харесват.
Искам ги всичките наведнъж обаче. Писна ми да не могат да ме задоволяват.
Бахти!
Като го направим с някой пич и после много малко издържа втория път.
Искам да пробвам с още хорица. Има време. Т.е. имам мнооого време. Сега съм на 16 след някоя друга годинка ще съм с още опит. \
/
Първоначално написано от Анонимко
тука само някви ненаситници бре, с тоя целия отбор по волейбол ше ти е добре ама на следващия ден няма да моеш и на г**а да си седнеш
![]()
![]()
Анонимко написа:
Ми аз съм го правила с 3-ма най-много. Обаче ми се ще да го направя с отбора по волейбол на нашето даскало. Много са яки момченцата и знам,че ме харесват. Искам ги всичките наведнъж обаче. Писна ми да не могат да ме задоволяват. Бахти! Като го направим с някой пич и после много малко издържа втория път. Искам да пробвам с още хорица. Има време. Т.е. имам мнооого време. Сега съм на 16 след някоя друга годинка ще съм с още опит.
тука само някви ненаситници бре, с тоя целия отбор по волейбол ше ти е добре ама на следващия ден няма да моеш и на г**а да си седнеш
Абе аз да си задоволя Пут*ка*та пък кво ми пука за др ден \/
Какво се връзвате, това сигурно е шегичка --->Първоначално написано от Анонимко
![]()
ne6o ne si padam po troiki
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
мии предпочитам никва тройка![]()
Тройка с целия отбор по волейболМай вече не мога да се оправям с цифрите
![]()
ако ше си правя тройка предпочитам да сме 2 момичета и едно момче,ще бъде страшно забавно![]()
то всяка втора тема от "гост" е няква глупостПървоначално написано от CCCP