- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Правили сме го поне 15 пъти,а нея още я боли...
проблема ми е следния...с приателката ми от известно време правим секс..тя беше девствена..проблема е тама че още я боли като го правим..правили сме го поне 15 пъти вече.. незнам това нормално ли е..
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
някой се ебава...тя е на 19 и аз съм на 19.. значи по едно време бе6е спряло да я боли но после не го бяхме правили около месец и сега казва че я боли много..![]()
оф някой се ебава сега се регистрирах... цитата по доло е мой..
Първоначално написано от ge6a
Първоначално написано от Анонимко
С това обръщение едва ли ще накараш някой да ти помогне!Замисли се малко дали я възбуждаш достатъчно. Много ясно, че ще я боли, ако не е възбудена достатъчно!
Щом сте го правили 15 пъти до сега не виждам друго логично обяснение.
![]()
Nqma stra6no! Vse nqkoga 6te i mine. Na men otna4alo me bole6e mnogo dokato edin den bolkata sprq.
Mен пък ме болеше първите няколко пъти доста в началото, после - не.
Една приятелка има подобен проблем ако тя самата е нисичка и слабичка може да я боли все пак е нежно създание...самия и таз е малък...
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Не го каза правилно, дет. Тя може да е слаба и да има ханш.Аз казвам, че това
![]()
![]()
![]()
ще помогне.
На същото мнение съм.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
ми то беше спряло да я боли и нямаше проблем... но после не го бяхме правили около месец че и малко повече и сега пак я боли много..тва дали е нормално и ще се оправи ли или винаги ще е така..
mi i az imah edin period v koito ne pravih sex i posle me bole6e mn no mina.SOPX
Ами за да я боли може и да ня си я възбудил достатъчно че да я боли, а и ако не е правила секс по дълго време пак е възможно да я боли макар че не при всички е така.
А ти сигурен ли си ,че я възбуждаш достатъчно....защото иначе не е нормално да я боли![]()
![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.
И аз имим сходен проблем-по време на секс всичко е супер,обаче след това като ми попремине възбудата има адски гадна болка.Непоносимо е! Какво да правя?
Az mislq,4e e normalno!Vse pak v na4aloto moje da q boli!I men me bole6e pyrvite nqkolko pyti,no qvno i mackata ne e vyzbudena dostatychno!
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
ima golqma veroqtnost mackata da e po tqsna i zatova da q boli!!!Първоначално написано от ge6a_
black cat or white cat,that is the question!!!
ako ne i prai6 kefa-mn qsno 4e 6te q boli....za tova smeni taktikata
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Вреш и го в устата докато се задави и тва е ..
Първоначално написано от Анонимен ебач
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Други емотиконки знаеш ли?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe...siurno q boli il 6tot ne go pray6 pravilno,il 6tot devstvenata i cipa ne se e sk1sala(pri nqkoy momi4eta dori e nujna operaciq za da se napravi tova),ili 6toto o6te ne e sviknala dostat14no,nezavisimo kolko p1ti ste go pravili ve4e![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Po spokoino milaПървоначално написано от nymphetamine_girl_199239
.. premaza go ve4e
![]()
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!
abe ne e re6enie ama...e variant.. :>)
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!