- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak go provokirate da vi zagovori
toi me haresva na men mi e simpati4en oba4e e mnogo sramejliv...kak da go provokiram da me zagovori pryv
az se opitvam ama toi kato me vidi i po4va da se sramuva ne iska da vleze v staqta v koqto sym...
zagowori go 1wa shtom znaesh,che te hareswa,ama e sramejliw..dosta po-lesno she se zemete [;
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ти пък откъде рещи, че те харесва? Бе тъпи деца! Иди го питай!
ооофффф...тея много срамежливите много ме дразнят...и аз не съм самата "отвореност",но чак пък да се крият от срам и червят като домати...така никога няма да си хванат гаджета...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Абе, останаха ли още момичета като теб, които чакат винаги момчето да направи първата стъпка?![]()
Ти в кой свят живееш? Не си ли осведомена, че в 21 век момичетата са активната страна, и те свалят, те заговарят, те правят първата крачка и т.н.
![]()
Левски шампион але але!
Намирам изказването за малко крайно, но и аз си нямам идея защо живеем в миналото. Ако го харесваш кажи му, няма да умреш (много бързоПървоначално написано от air_J
). Защо пък само мочетата да са активната страна? Вие момичетата усти нямате ли?
хаха
да се морим - няма да заговоря някое момиче ако я харесвам камо ли сега.
toi se izpusnaПървоначално написано от бездомник
Ем щом знаеш,че те харесва но се срамува ти първа трабва да действаш.А не очаквай да ти влезне в стаята,ако класати е кат моя-влезне ли чужд човек в стаята го изхвърлят с ритници...А на нега ако му се случи такова нещо щом сега е срамежлив оллелелел какво ще стане...
Такаче моят съвет е ти 1-ва да действаш.Не е нужно да се придържаме към старите обичаи момчето да е инициатора.
Модата на това е отдавна отминала.Казвам ти го от личен опит
![]()
![]()
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
и от какъв зор трябва той да е активната страна?!
какво ти пречи ти да го заговориш,ти да го поканиш да излезнете!?
не виждам никакъв проблем,а и ти сама казваш,че той е срамежлив .. значи може и никога да не те огрее той да те покани да излезнете някъде..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love