.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Moderated:Правих секс с приятелката си и свърших в нея..

Моля ви помагаите
    Правихме секс с приятелката ми но след като свърших в нея разбрахме че презерватива е скъсан тя е на 13г каква е вериатноста да забреме не е МОЛЯ ВИ ако има някои компетентен да ми помогне и да ми каже

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

ne sam na 21 na 18 sam a i ako misli6 4e mi e interesno sa se ebava6 ne e taka 4e mnogo te molq are malko po seriozno

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника

Guest
    ami nqma zna4enie na kolko e vajno e dali ima mese4en cikyl...be nai-dobre postinor

Guest
    Postinor Duo

Guest
    ami otidete do aptekata i vzemete postinor Duo , tova e edinstvenoto , no se posyvetvaite s aptekarq , za6toto na 13 , nqma kvo drugo da se napravi

vij tuk http://lovensex.11.forumer.com/viewtopic.php?t=23

Guest
    da vzemi test za brmenn0st.basi na 18 si pravish sex a ne si li se zamislql za takava ver0iatn0st prezarvativa ti da se skusa?malk0 glypav0 e da ne znash kakf0 da pravi v takuf m0ment.sujaliavam...ama p0staviahs i m0michet0 v 0pastn0st haha se pak e na SAM0 13 ili 12 nqma znachenie pak e mn0g0 malka da pravi sex....ak0 se zamislim naprav0 e dete.....=]....

Guest

Re: СПЕШНА ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от one_frend
    Моля ви помагаите
    Правихме секс с приятелката ми но след като свърших в нея разбрахме че презерватива е скъсан тя е на 13г каква е вериатноста да забреме не е МОЛЯ ВИ ако има някои компетентен да ми помогне и да ми каже

абе п****** нещастен , и**** с и*******, тя е на 13 бе к******* жалко!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 2 и 10 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    Уан Френд, дори само това, 4е ти си пълнолетен, а тя е малолетна те прави прокурорски.
    ако недай си боже е била в овулация и е за4енала,
    сега си с 2-та крака в батака при вси4ки положения.
    вероятността това да е станали е 1:7.
    по4ти като да хвърлиш зар4е и да се падне "6"

кой каквото си надробил-това ще сърба..

1. Abe mom4e, nqma li golemi xybavi momi4eta za teb 4e si tragnal da pravi6 sex sas dete?
    2.Tq kato e na 13 ima li mese4en cikul?Ako nqma - nqma kak da zabremenee!
    3.Golqm muj ne znae kak da predpazi momi4e ot zabremenqvane?!-Biva li takova ne6to?
    Vzemi se malko vyv race i se opravi! Yspeh!

Еее що му се карате на човека?По-добре му дайте съвет какво да прави! Според мен бъди по-внимателен и си купувай презервативи не от 25 стотинки.Поговори с нея за цикъла и ако не и дойде...ще ставаш баща
    Крайния вариянт е аборт

Мега фен
    1. Попитай я дали изобщо има цикъл.
    2. Ако да, съберете пари и купете Постинор, после внимателно прочетете упътването и тя да го изпие.

Фен
    Град
    Канзас сити
    Цитирай Първоначално написано от Sky^RiveR
    Еее що му се карате на човека?По-добре му дайте съвет какво да прави! Според мен бъди по-внимателен и си купувай презервативи не от 25 стотинки.Поговори с нея за цикъла и ако не и дойде...ще ставаш баща
    Крайния вариянт е аборт
    Tva s aborta ne e nai-dobroto razre6enie v slu4ai,4e e bremenna

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    boje boje tq e o6te mnogo malko za postinor 6toto tova 6e i uburka hormonite a za abort e o6te po malka a we ei mom4e zasmislise kvo 6e kaje ba6tai a 6terka mu e bremenna na 13 a ba6tata e na 18 i neznae kak da pazi priqtelkata si elele goelm si baluk seriozno ZA BOGA TQ E DETE

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Не че нещо,ама ти на колко си бре,потнециален педофил такъв!?
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

GreatGenius
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SickBoy
    Интересно, защо няма поне един БГ тийн форум, където 9,9/10 души не са кретени?
    Ща помоля, когато не си запознат с дадена ситуация да не изказваш мнение - аз така правя и се предпазвам от писане на пълни простотии, рийш ли?

Цитирай Първоначално написано от SickBoy
    ABE GOTIN LUBOVTA GRANICI NQMA ZAMISLISE MALKO VASHTE KOLKO IM E RAZLIKATA XAXA ILI VREMENATA SA BILI DRUGI TAKUV E BIL OBI4AQ TI SI EBATI INDIQNECA
    URL=http://imageshack.us]

gost
    Guest
    bratle ... ako tova momi4e be6e sestra mi ... moga da ti kaja samo 4e 6tqh da te pratq ve4e da si vadi6 nekrolozite

Нещастник! Да чукаш 13 годишни?! Тц тц тц!
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Честито,име избра ли вече?
    First rule - I rule

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове