- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Правих секс с приятелката си и свърших в нея..
Моля ви помагаите
Правихме секс с приятелката ми но след като свърших в нея разбрахме че презерватива е скъсан тя е на 13г каква е вериатноста да забреме не е МОЛЯ ВИ ако има някои компетентен да ми помогне и да ми каже
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ne sam na 21 na 18 sam a i ako misli6 4e mi e interesno sa se ebava6 ne e taka 4e mnogo te molq are malko po seriozno
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
ami nqma zna4enie na kolko e vajno e dali ima mese4en cikyl...be nai-dobre postinor
Postinor Duo![]()
ami otidete do aptekata i vzemete postinor Duo , tova e edinstvenoto , no se posyvetvaite s aptekarq , za6toto na 13 , nqma kvo drugo da se napravi
vij tuk http://lovensex.11.forumer.com/viewtopic.php?t=23
da vzemi test za brmenn0st.basi na 18 si pravish sex a ne si li se zamislql za takava ver0iatn0st prezarvativa ti da se skusa?malk0 glypav0 e da ne znash kakf0 da pravi v takuf m0ment.sujaliavam...ama p0staviahs i m0michet0 v 0pastn0st haha se pak e na SAM0 13 ili 12 nqma znachenie pak e mn0g0 malka da pravi sex....ak0 se zamislim naprav0 e dete.....=]....
Първоначално написано от one_frend
абе п****** нещастен , и**** с и*******, тя е на 13 бе к******* жалко!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 2 и 10 от правилника!
Благодаря!
Уан Френд, дори само това, 4е ти си пълнолетен, а тя е малолетна те прави прокурорски.
ако недай си боже е била в овулация и е за4енала,
сега си с 2-та крака в батака при вси4ки положения.
вероятността това да е станали е 1:7.
по4ти като да хвърлиш зар4е и да се падне "6"
кой каквото си надробил-това ще сърба..
1. Abe mom4e, nqma li golemi xybavi momi4eta za teb 4e si tragnal da pravi6 sex sas dete?
2.Tq kato e na 13 ima li mese4en cikul?Ako nqma - nqma kak da zabremenee!
3.Golqm muj ne znae kak da predpazi momi4e ot zabremenqvane?!-Biva li takova ne6to?
Vzemi se malko vyv race i se opravi! Yspeh!![]()
Еее що му се карате на човека?По-добре му дайте съвет какво да прави! Според мен бъди по-внимателен и си купувай презервативи не от 25 стотинки.Поговори с нея за цикъла и ако не и дойде...ще ставаш баща![]()
Крайния вариянт е аборт
1. Попитай я дали изобщо има цикъл.
2. Ако да, съберете пари и купете Постинор, после внимателно прочетете упътването и тя да го изпие.
Tva s aborta ne e nai-dobroto razre6enie v slu4ai,4e e bremennaПървоначално написано от Sky^RiveR
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
boje boje tq e o6te mnogo malko za postinor 6toto tova 6e i uburka hormonite a za abort e o6te po malka a we ei mom4e zasmislise kvo 6e kaje ba6tai a 6terka mu e bremenna na 13 a ba6tata e na 18 i neznae kak da pazi priqtelkata si elele goelm si baluk seriozno ZA BOGA TQ E DETE
Не че нещо,ама ти на колко си бре,потнециален педофил такъв!?
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Интересно, защо няма поне един БГ тийн форум, където 9,9/10 души не са кретени?Първоначално написано от SickBoy
Ща помоля, когато не си запознат с дадена ситуация да не изказваш мнение - аз така правя и се предпазвам от писане на пълни простотии, рийш ли?![]()
bratle ... ako tova momi4e be6e sestra mi ... moga da ti kaja samo 4e 6tqh da te pratq ve4e da si vadi6 nekrolozite
Нещастник! Да чукаш 13 годишни?! Тц тц тц!![]()
Честито,име избра ли вече?
First rule - I rule