.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Град
    in the Buckingam Palace

Относно "Правила на форума!"

Имам сериозен упрек към правило от форума! Точка 11 от задълженията на потребителите в правилника гласи : "Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер." Скъпи администратор и модератори,
    не мисля че щом една тема или мнение се определи като несериозна от Вас, тя задължително е такава. Все пак има различни хора и всеки един от тях има различно мислене. Това че нещо не се харесва на Вас не означава непременно че това е така и за другите. Според мен това правило е много относително и се отнася до разбиранията на човек към околният свят. Не може нещо което за един човек е много важно, и се смята за несериозно от някого, не споделящ неговите разбирания просто да бъде "модерирвано" (такава дума едва ли съществува някъде, освен тук =D> . Това идва от англииската дума moderate която се превежда като модерирам (редактирам в този случай) Моля поправете правилата! ). Очаквам отговор от някой компетентен по този въпрос.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хъх,значи тема "Хамстера ми ме изнасили може ли да съм бременна?!" ти се струва сериозна,така ли?
    Понеже автора може да я счита за сериозна?

Да,ама не
    или пък да има тема "Нямам още сперма,а съм на 15 години" и отговор "еми пробвай с прахосмукачката" и очакваш отговора да остане,защото може този,който е пуснал отговора да го мисли сериозно?
    хъх .. според мен,ако я няма именно тази точка 11,във форума ще стане супер мазало и супер безмисления флууд
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Вече получи отговор, а относно промените няма да бъдат правени такива!
    /closed
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си