- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Относно "Правила на форума!"
Имам сериозен упрек към правило от форума! Точка 11 от задълженията на потребителите в правилника гласи : "Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер." Скъпи администратор и модератори,
не мисля че щом една тема или мнение се определи като несериозна от Вас, тя задължително е такава. Все пак има различни хора и всеки един от тях има различно мислене. Това че нещо не се харесва на Вас не означава непременно че това е така и за другите. Според мен това правило е много относително и се отнася до разбиранията на човек към околният свят. Не може нещо което за един човек е много важно, и се смята за несериозно от някого, не споделящ неговите разбирания просто да бъде "модерирвано" (такава дума едва ли съществува някъде, освен тук =D> . Това идва от англииската дума moderate която се превежда като модерирам (редактирам в този случай) Моля поправете правилата! ). Очаквам отговор от някой компетентен по този въпрос.
хъх,значи тема "Хамстера ми ме изнасили може ли да съм бременна?!" ти се струва сериозна,така ли?
Понеже автора може да я счита за сериозна?
![]()
![]()
![]()
Да,ама не![]()
или пък да има тема "Нямам още сперма,а съм на 15 години" и отговор "еми пробвай с прахосмукачката" и очакваш отговора да остане,защото може този,който е пуснал отговора да го мисли сериозно?
хъх .. според мен,ако я няма именно тази точка 11,във форума ще стане супер мазало и супер безмисления флууд![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Вече получи отговор, а относно промените няма да бъдат правени такива!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html