.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Spored vas...

Guest

Spored vas...

... ima li hora koito umirat devstveni? Ama pitam ne nqkoe dete kato umira ili na 20 godini chovek ami koito sa si izjiveli jivota i sa devstveni? Dea znam moje pyk i da ima hxahax tva shte e eb*ti pre*banoto ...

Има глупако! Монасите. Може ли да си толко ограничен та да не се сетиш?!
    moderated by Coki:
    при още едно подобно изказване, получаваш директен бан! / 2 точка от правилника/

eiiii verno we )) AMa i az ... emi tap sam kato rapar) NE che sam rapar ama... mersii

Guest
    Както съм казвала,казвам и ще продължа да казвам-> Никой не умира девствн,защото живота преебава всички ни!

Цитирай Първоначално написано от DraGon`GirL
    Както съм казвала,казвам и ще продължа да казвам-> Никой не умира девствн,защото живота преебава всички ни!
    abe ostavi tova be Az pitah ama verno monasite...

Guest

Re: Spored vas...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ... ima li hora koito umirat devstveni? Ama pitam ne nqkoe dete kato umira ili na 20 godini chovek ami koito sa si izjiveli jivota i sa devstveni? Dea znam moje pyk i da ima hxahax tva shte e eb*ti pre*banoto ...
    ima da
    daje statiq sym 4ela za nekf stoletnik koito nikoga v jivota si ne pravil sex i na tfa otdavat dylgoletieto mu

WILD__BOY az ne se setih za monasite obache mi beshe interesno dali ima normalni hora deto umirat devstveni ... ne koito sa se otdali na tova VSe pak TenKiuuuuuuu

Голям фен
    Mi sigurno ima ama tva ne e normalno
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си