.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Hi
    Guest

Какво да правя в това положение?

Снощи бях на бар със съуениците си и там си харесах едно момиче, за което ми казаха, че ме харесва, но в същото време е споменала пред мой добър приятел, че го има чувства към него...Не знам дали да и споделя чувствата си или ...?

Re: Какво да правя в това положение?

Цитирай Първоначално написано от Hi
    Снощи бях на бар със съуениците си и там си харесах едно момиче, за което ми казаха, че ме харесва, но в същото време е споменала пред мой добър приятел, че го има чувства към него...Не знам дали да и споделя чувствата си или ...?
    zna4i, pie6 2 vodki, zavurta6 li 3 puti obratno na 4asovnikovata strelka sled tva plqska6 4 puti s ruce i kazva6 "Uga-bunga", moje i da ne pomogne ama za drugo ne se se6tam..
    I am in your fridge stealing your foodz!!

АТАКАБГ
    Guest
    Еми виж се още 1-2 пъти с нея (на кафе примерно) и ще разбереш за кво става дума

Hi
    Guest
    10x za vsi4ki saveti!Ako nekoi pomogne 6a imam da va 4erpq!

Повече от фен
    Град
    ruse
    ami izlezte nqkade na kino, kafe i i razkrii 4uvstvata si.V nai-dobriq slu4ai ne6tata 6te potragnat, a v nai-lo6iq 6te razbere6, 4e ne te haresva, no pone 6te si naqsno.Ne vqrvam da te otreje ili da ti se izsmee, taka 4e davai smelo

Мега фен
    Имала чувства към онзи, към теб...пикла.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Излез 1-2пъти на кафе с нея и виж дали ще се получат нещата.Според мен й кажи какво чувстваш...може да се съберете, кой знае.
    Aйде успех и да не се притесняваш.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Излез 1-2пъти на кафе с нея и виж дали ще се получат нещата.Според мен й кажи какво чувстваш...може да се съберете, кой знае.
    Абсолютно
    Апак и момиченцето май незнае кфо иска ми се струва,но ти пробвай все пак

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Абсолютно
    Апак и момиченцето май незнае кфо иска ми се струва,но ти пробвай все пак
    ahaaaa
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Какво да правя в това положение?

Цитирай Първоначално написано от Hi
    И какво ще загубиш ако опиташ
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Сподели ги на приятеля, ако ти е такъв.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Guest

ami sega?

Em 10x a vsi4ki za savetite ma slu4aq ima razvitie i az iam nujda ot pomo6t otnovo!Govorih s mom4eto, koeto uj tq haresva i toi kaza 4e ne spodelq 4uvstvata i.Makar 4e po pogleda mu li4i 4e ne e to4no taka vupreki vsi4ko vaprosnata macka ne si govori izob6to s nego a s mene e na po4ti vsqko mejdu4asie! Dnes razbrah 4e se e skarala s edna ot moite nai-dobri priqtelki 6tot friendkata iskala vsi4ki mom4eta za sebe si!dali toq spor ne e imenno zarad drugiq?Nz kvo da praq 6tot vypreki vsi4ko mackata sa prai 4e ne me vijda i mnoo malko po4nahme da ob6tuvame... I NEED HELP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си