Наскоро ми се случи ми се нещо доста странно и не знам кво да правя. Значии...с един приятел се събираме в тях да играеме карти или на компютъра му гледаме филми. Аз съм на 17,той е почти на 15. Майка му и баща му са разведени и той живее само с майка си. А тя е мноо готина. На 30 е,а спокойно може да мине за 19-20 годишна. Дребничка,хубава,с руса коса,сини очи и готино тяло и некви стегнати хубави гърди. и си я харесах нещо. всеки път като се видиме си говориме,некви лафчета си пускаме. преди месец някъде като бяхме в тях да играеме карти и приятел4ето слезна за малко до-долу да купи нещо за пиене и останах насаме с майка му.тя нали си шета нещо в кухнята,чисти,готви.и тръгна да ни носи неква чиния със соленки.и като дойде в стаята да остави чинията я огледах пак много добре и просто не се въздържах и я целунах. И некво тя се смути в първия момент,ама после пак се целунахме. Разбира се,не казах на приятеля ми кво правя с майка му. ходех отвреме навреме в тях,когато го няма и се натискаме с нея. Целувам си я,гушкам я...Абе яко Ама ми е некво гадно,щото все пак е майка на приятеля ми и не знам дали е редно тва.Ама пък тя е страшна сладурана и не искам да се разделям с нея. Преди 3 дена даже правихме секс и беше много яко,щото тя е неква опитна и знае кво иска. а и прави ебати сфирките
Кво да правя,да предприемам ли нещо или да си карам напред,пък каквото стане?