- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е
Проблема ми е че свършвам доста бързо, още на 2рата минута.Но и аз и приятелката ми искаме да продължим. Имам сили и наистина го правя, но ме е страх, защото съм напълнил презерватива още на 2 минута.Тя си мисли че свършвам по късно, в смисъл не ме усеща.И аз продължавам да блъскам още с пълен презерватив.После като го изкарам всичко е точно,но ме е страх че може нещо да се случи.Какво ще кажете по въпроса
Веднага преставаш да го правиш! Има голяма вероятност да са излезли доста сперматозоиди.
Наистина трябва да спреш.Ами представи си само,че някой път презервативът се скъса и тогава какво ще правиш??? Тя ще те пита защо си свършил в нея и тогава лъжата ти ще излезе наяве.Едва ли ще й е много приятно да разбере,че не си я пазил.По-добре си поговорете за това и със сигурност ще измислите нещо, защото иначе ще има да тичате до аптеката за постинор![]()
добре до сега винаги е бил здрав, има ли шанс да е станала белята, от тук нататък ще променя нещата
Добре, де, не можеш ли да се сдържаш малко? Когато ти дойде да свършиш, си помисли за нещо от училище. И така - няколко пъти. Мъжът казва, че след сдържане оргазмът е доста по-силен.
А презервативът се задържа към пениса и веднага след свършването се изважда от жената!
1.30% от мъжете свършват бързо
2.30% са импотентни
3.30% са като тебе тъпи
4.10% са такива каквито ти никога няма да бъдеш
Ся сериозно земи се осъзнай що за отговори питаш ...
Дългата база осигурява комфортно возене ...
Бате Иво,питам щото ме притесняват тези неща и се надявах някой да сподели и да ме посъветва какво да правя. Да спирам и да продължавам с нов балон или?
1. Това не е балон.
2. Свършваш, вадиш, измиваш си много добре пениса, изшикаваш се и започвате пак.
oleda opredeleno prestani da go pravish tova... ot kyde znaesh che e bil zdrav? ami ako se e spukal.a i da ne e veroqtnostta da se sluchi e dosta golqma. mda opitvaj da se sdyrjash a i po-dobre kato svyrshish si smeni prezervativa prosto .. nevqrvam priqtelkata ti da ti se syrdi che go smenqsh, a po-skoro bi i bilo nepriqtno ako razbere che ne q pazish kakto kaza red rose
А тя трябва да е адски зле, за да не усеща, че в нея влиза нещо МЕКО!
Има много подобни теми "свъпшвам много бързо" и ако малко се беше разровил щеше да видиш ,че първите пъти е така ... колкото по-често го правиш толкова по-дълго ще е .. \/
След като свършиш...половия акт приключва...то си е закон. Не продължавай да "блъскаШ след това. По-добре го смени и шпак си продължавай, но не и със същия
ima edni prezervativi kazvat se DUREX PERFORMA (v siva kutiika sa ) koito imat edna napalno bezvredna sastavka koqto spomaga da ne se prazni6 barzo
Тук е така със всяка тема : някой каже нещо и другите се скъсват да го повтарят. 8 мнения - все еднакви. Казах го веднъж, ще го кажа пак : 3 са моите правила, които ми дават конрол
1) Ти трябва да си отдолу. Няма да обяснявам защо.
2) Гледай да стои повече вътре - не го вади много, а съвсем малко.
3) Мисли си за нещо друго. Аз си тананикам на ум парчета на любимите ми групи например.
При изпълнение на тези условия всичко ще е наред. След 20-тата минута при мен вече няма спирка и свършвам буквално, когато си поискам. При НеИзпълнение на условията и две минути са ми многопризнавам
Като свъшиш първия път оправи се, погушкай я докато юнака се вдигне пак и втория път гарантирам, че няма да свършиш поне 30 мин. Аз първия път, в който имах втори рунд не свърших![]()
а...и спри с това "тя не ме усети" , не може да не те е усетила, освен ако не е сляпа, глуха и бавноразвиваща се.
Повтарят го защото е вярно. Ето и за ще повторя - пише си го на инструкциите - след като свършиш го вадиш ВЕДНАГА от нея. После, след като се измиеш и смениш презерватива - тогава може да повториш. Но НЕ продължавашПървоначално написано от Анонимко
а защо си мислиш че едно момиче иска да го клатят 30-40 минути, понякога 15-20 минути са напълно достатъчни, а ако не тя не стигне до оргазъм, значи проблема е в момечетоПървоначално написано от Анонимко
Въпросът е напълно различен, а именно грешно ли е да продължава след като е свършил без да сменя презерватива, не дали той или тя свършва или не свърщва.Първоначално написано от malkoto_kurve
Една злобарка 15 мин преди секс и си готов,пък със времето ще се оправят нещата.Тва със смяната...съкс.Или спираш навреме,или действаш по моя метод.Пък приказкие,че трябва да си мислиш за друго са...ти ще еб*ш ли,или ще си пишеш домашното?Първоначално написано от mitkomechev
Има и едно друго решение,ма да не се появи обратният ефект.Има едни оранжеви дурекс с балончета.Те имат гел за задържане и наистина действат.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
абе най лесмото разрешение на проблема е преди секс набий си една... и си готов след това за секс![]()
Gola Voda si) ama se opravish
PP
Piem Peem Pu6im Damadjani Su6im francozoiki gu6im da jiveqt Lulin 9