- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ми... единствената ми любов...
Ъъъ ебаси филма....и къф ти е въпроса?аЪгаХГ
Първоначално написано от LadyDi
Замисли се над това мнение и също и върху поста на valantain_love ... Аз мисля по същия начин и бих те посъветвала точно това...Остани малко без момче , за да осъзнаеш какво точно искаш... Не се страхувай от самотата... Понякога тя може да е много полезна и да ти помогне да осъзнаеш много неща , а също и да те научи да цениш хората , които го заслужават...Всеки прави грешки...Наистина ако искаш да ти помогнем тук от форума се вслушай в тези две мнения!Адски верни са... Успех и от мен![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Бъди с човека,който обичаш...знаеш ли толкова мн момчета съм сменила,но винаги в сърцето ми остана онова момче,с което се запознах в чата,в което се влюбих...Но никога няма да бъда с него,защото макар,че мн ме обичаше и двамат сме от различни градове и просто наще не ме пускат и той ме забрави.Рискувай...бъди с любовта си,а не с някой дру.Не трябва да те боли,не трябва да страдаш.И ти заслужаваш да си щастлива![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
i az mislq takaПървоначално написано от `Death`Whore`
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote="Анонимко"]никЪде не сЪм споменавала за секс! вие си го измислихте самички! Просто на дискотека като ходя се киСскаМе кво толкова ...![]()
maleeeeeeeeeeeeeeee basi i kurvenskata istoriq bna 13 si se kiss maleee i s koito ti padne 4atkala si si s nqkoi i hop lelel ami trugni i smen 6toto sum si gubila vremeto s tvoita i storiq![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти можеш да си курва и ако си девствена, момиче. И го показва това, че си се целувала с много момчета, от което следва, че не подбираш. Нормалните момичета подбират.
aman kurvi v toq jivot sama si si vinovna to sega ti se vru6ta taka neka tie aa mejdu drugoto vij mi podmis aili aide ot men da mine KOGATO NQMA6 NE6TO GO ISKA6 KOGATO IMA6 NE GO CENI6 KOGATO GO ZAGUBI6 PLA4E6
Ти можеш да си курва и ако си девствена, момиче. И го показва това, че си се целувала с много момчета, от което следва, че не подбираш. Нормалните момичета подбират.Death`Whore taka si e zemi se zamisli kvo pravi6
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Професионалистките подбират.Нормалните момичета се целуват само с гаджетата сиПървоначално написано от ashly besnata
![]()
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
taka si e
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Първоначално написано от ashly besnata
![]()
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Малеее. По твоята логика всички излязаха курви...Първоначално написано от `Death`Whore`
Не виждам къде точно момичето е казало, че не подбира.![]()
Плюс това всеки човек се развива различно, на 13 аз не играех с барбита отдавна... Не мога да разбера
какво морално удовлетворение може да ви доставя да обиждате и замеряте с лайна човек, който иска
съвет...Още повече човек, когото не познавате...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Курвенското може да го носиш в себе си, не е необходимо да се чукаш с всеки, за да си вътрешно курва. И да, по тая логика, повечето жени сме курви. Както и повечето мъже, защото (нека си признаем честно) и те владеят курвенските номера.Първоначално написано от rosskata
И наистина е леко курвенско това, което е направило момичето. Но си права, че нямаме право да я съдим, защото съм убедена, че никой от нас не е безгрешен. А за да критикуваш някого така, трябва ти никога да не си го правил, да не ти е минавало през ума и в общи линии да можеш да се закълнеш, че никога няма да го направиш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На всички, които подхвърляха онези смислени епитети -> Уважаеми, на оная си работа ги разправяйте тия.
Сълзичке, твоята история със скъсването по телефона ми прилича на ония случаи, когато на човек много му се приисква да направи нещо безразсъдно - да пипне оголен електрически кабел, да изпие някоя отрова, или, ако е нависоко, да скочи, да сед хвърли в бездната. Ти си скочила. И те е заболяло. И него го е заболяло. Преживелиците с другите момчета са били донякъде начин да избягаш. Време е да се завърнеш.
Тук добре те съветват да останеш за момент сама и да се замислиш, но ти май много добре знаеш с кого искаш да бъдеш. Останал съм с впечатлението, че можеш да бъдеш искрена. Според мен остава ти само едно - да отидеш при този, когото трябва, и да бъдеш искрена с него. Покажи му какво чувстваш към него, към случилото се и към постъпките си. Тогава може да се 'съживите' наново и заедно, със зарастващи рани, да се опитате да тръгнете по старому. Ако пък се случи обратното - той да бъде прекалено горд, и на двама ви ще бъде мъчително да се разделите като 'стари приятели'. Че после ще разправя наляво и надясно - няма да го направи, най-малкото защото гордостта ще му попречи. Дори и някой да научи и да се усъмни в изградената ти репутация на непукист - к'во ти пука
За последно - не ни слушай много-много. В любовта не трябва да се водиш по дочути или заучени норми и формули, нито пък да слушаш навиците си, инстинктите, разума. Единствено следвай повелите на сърцето.
На всички, които подхвърляха онези смислени епитети -> Уважаеми, на оная си работа ги разправяйте тия.![]()
Добре де, ти ако всяка вечер в продължение на 1 година се целуваш с различно момче, това значи, че си си паднала по около 300 момчета от местата, на които ходиш. Вярно, че Дон Жуан каза, че харесва всички жени, но в живота не може да е така.Първоначално написано от rosskata
И ще ви кажа едно - щом човек споделя на всеослушание /или в случая - пише във форум/ лични неща, той не може да очаква само положителни неща. Можем да обсъждаме и да изказваме мнението си за нея, защото има свобода на словото.
На тая дето изказа последното мнение: Ми ти си много умна бе, сяка вечер с различен не значи наистина всяка!!!! много се праиш на умна .... ти сяка вечер ли си навън с момчета, не излизаш ли с момичета със семейството. просто имах предвид че смених достатЪчно много за кратко време и вече ми писна от това и сега го разбирам ... не искам да е така и не съм си създала мнение за някаква!!! да сме ясни!!! бахти опортюниста дет си
ДАаам....точно...Първоначално написано от ChoCoLAte_
Така става,че ние хората сме си виновни за всичко...начинът е занапред да не допускаш такива неща да се случват