Ще започна отначало...Запознахме се преди може би 4 години в чата...и там се сваляхме чатихме играехме игри и т.н. ... след около година се срещнахме на 1 турнир... но тогава не ми направи никакво впечетление.. хората който ни познаваха ни базикаха но нищо друго... и ние продължихме да чатим...след половин година той дойде в моето училище и се запознахме...прекарахме 1незабравима седмица... след това свети валентин заедно... (ние сме от различни градове) беше като приказка.. после последни 2 дни заедно.. и аз смених моето училище и господи незнам какво ме прихвана! Но СКЪСАХ С НЕГО!!! Нито той нито аз знаем защо просто вдигнах телефона и му го казах и то смеейки се.... не се смеех на него просто четях едно мн смешно изказване но.. т0гава ужасно много го нараних... и така ... след няколко месеца го видях в моя град с едно момиче... признавам бях сменила много момчета но като го видях чувството отново ме осени.... и тогава дойде лятото , панаира и тогава както си вървях и се смеех пред мен изникна той и за първи път изпитах това присвиване на стомаха незнам какво ми стана просто ...и така след 2 месеца отново бяхме заедно.... отново прекарахме 2 незабравими седмици , аз бях адски щастлива... но почнахме даскало и той замина.... и не се бяхме виждали чували дори чатили вече повече от 2 месеца... аз чаках да видя той кога ще ми се обади и той явно е чакал... и така.... стана супер шибано... отново много момчета повечето за една вечер нямах очи да прекарам повече време с тях.. и на една нова година до вкъщи дойде едно момче от чата.. и 2мата бяхме пиинали и се случи .. тръгнахме.. на другия ден му признах че обичам друг но... казах му че искам да ми помогне да го забравя.. и той се постара... след около месец от както започна връзката ни той ме попита забравила ли сам го.. нямаше как да му кажа истината затова казах ДА ... тогава излязох с момчето което обичах.... ии.... той хареса най добрата ми приятелка!!! и тя него!!! и на нея казах че вече не изпитвам нищо кам него и тя започна да го сваля ... с Момчето ходих 6 месеца и си мислех че го обичам ала винаги когато виден другия си спомнях любовта и ... всичко отново отначало... от 1 месец Той идва на дискотеката която и аз посещавам.. Сега ходя с друго момче.. но когато сме на дискотеката ... Снощи например играхме балади ... Аз и гаджето ми и момчето което обичам с неговото... Аз плачех и ги гледах.. но изведнъж и той ме погледна с такъв поглед изпълнен с желание..не беше подигравка не беше надсмешка ... сигурна съм че той искаше да бъде с мен нещата да бъдат обратното и тази която той прегръща да бъда аз... просто на мен ми се искаше да пусна гаджето си и да отида да се хвърля на врата на Моето момче... но не исках да го наранявам.. и като свърши баладата казах че отивам да пия и след малко се връщам на гаджето си ... нооо истината беше че неможех нито да го погледна нито да го целуна докосна.... и след половин час той ме намери на дансинга а аз му казах че не сам могла да го намеря .. и си тръгнах... просто така.. тъжно ми е защото не искам да му причинявам болка а така причинявам на себе си... но най много ме е страх да не остана сама... не искам , немога ... не искам да плача .. пред всички сЪм си изградила мнение на непукист което малко по малко се пропуква ... но... ... това е . благодаря на всички които прочетоха моята история