- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Искате ли да живеете в чужбина!
Да искам в чужбина
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Никъде няма да ходя! Ще се реализирам тук и ще създам Национал Социалистическа Българска Империя![]()
Великобритания![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Би ми се искало да живея в Лондон.1-во,защото градът има много богата културна история и 2-ро защото има много вазможности за реализация в най-различни области и всеки мойе да започне да се занимава с нещо,което го влече(стига да е талантлив и да не е марзелив)
Не ПлАчИ Не ПоМаГаТ сЪлЗиТе! сТиСкАй ЗъБи! МъЛчИ! мНоГо МаЛкО в жИвОтА е иСтИнА..нО ПоНяКоГа Тя СъЩо БоЛи!
луд ли си??? времето е отвратително..Първоначално написано от Communist
аз бих отишъл, но за малко...да изкарам някой друг лев и се връщам тук
просто няма да мога да изтрая..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Че аз обичам валежи, мъгла и мрачно времеПървоначално написано от _SL_
![]()
И в Германия бих отишъл, но не знам език![]()
като постоиш там известно време ше ти писнат..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Май си фен на Испания и Италия =D>Първоначално написано от _SL_
И те не са зле![]()
повече обичам зимата и студа...демек Русия..
много мразя мъгла и такова гадно, мрачно, дъждовно..
иначе от много време мечтая да посетя Италия...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Отивай в Норвегия и ШвецияПървоначално написано от _SL_
![]()
Не съм фен на Русия...
Много престъпност, малък шанс за реализация, Путин...
Но все пак България си е най-добре, някой ден ще се върна![]()
хахахха да някой блек метъл да ме издебне в гората и да ми изпие кръвта![]()
не, не искам да живея в Русия...просто да я посетя
искам да си живея в България...както казах в чужбина ще се ходи само да се изкара някой лев и толкова
или може би образование...(пхахахаха)
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
predi sqkash iskah, ama edna ve4er kato se zamislix 4e 6te ostavq vsi4kite mi fr,poznati i dori rodnini napravo se razplakax i se otkazax
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Въпреки, чe живея в друга страна предпочитам да се реализирам в родната ми- България.
♥ ♥ ♥
Бих искал да живея в друга страна където ще е по-добре и ще ми е по-лесно като почна да работя,но просто ще ми е много трудно,защото много си обичкам БЪлгария и като знам к`ва сила сме били преди а сега к`во сме.. просто...![]()
![]()
Мечтай си да се реализираш в България милоПървоначално написано от Vikitooo
![]()
![]()
![]()
da maham se ot tuka 4ezwam ama iz4ezwam posle se maham i nakraq otpatuwam otlitam i nikoga poe4e nikoga nikoga nikoga nikoga nikoga nikoga ne se wra6tam tuka problem ?![]()
В чужбина е малко по лек живота и по приятен затова го предпочитам !!
moje bi da no ne bih zaminala sama i prosto ei taka bez da mi e osigureno pone ne6ti4ko dori i da e samo kyde da jiveq, a i ne bih zaminala bez moeto myni4e koeto super mn obi4am :P
Да искам ще прозвуча тъпо но когато завърша смисъл гимназията бих направила всико зада замина да уча и живея в чужбина.Не съм някоя която мрази България напротив аз обичам България и винаги съм я обичала просто искам до добър живот а тук такъв няма или поне сега няма.
Ами...иска ми се, но не ми стискаМайка ми мисли да ходим да живеем в Германия и аз откачих (в лошия смисъл) Искам в чужбина, защото там има повече възможности, а не като тука да завърша някой университет и после да не си намеря работа и да се наложи да стана сервитьорка или продавачка
![]()
Здравейте на всички заминали, заминаващи, колебаещи се и твърдо отстовяващи своите позиции за оставане в България или обратното. Преди две седмици се върнах от чужбина и по-специално от Холандия. По мое лично мнение това е една от най-приветливите и добре развити държави в Европа. Бях на гости на приятели, които учат там. За десетте дена, които прекара установих неща, които за всички месеци, прекарани по екскурзии по Европа, не успях да осъзная. Моят личен съвет е, че който има възможност трябва да замине. Не, не за да живее там, а за да учи. Защото завършвайки висше образование в България, ефекта след това е нулев. Там не само усвояваш до съвършенство минимум два езика, не само създаваш контакти с хора от цял свят, но и ставаш самостоятелен. Да, тежко е наистина да бъдеш сам самичък, но това е част от живота ни. И е хубаво да се научим как да сме самостоятелни от по-рано. А това дали ще се върнем или няма да се върнем в родното си място...това вече зависи от много фактори. Все пак 4 години са много време. Човек се промена от ден на ден, а какво говорим за 4 години.
az v monmenta sam v 4ujbina po to4no ispaniq i da vi kaja kolkoto i po dobre da e tuk prosto ne si v tvoita durjava vseki te gleda ankrivo i az sprecialno prosto ne izdarjam tk no poneje u4a 6te izkaram o6te godina i polovina i si otivam na bg i pove4e az za 4ujbina nqma da pomisla za6toto e ujas nz drugite kakvo mislqt no za mene tova da si v 4ujbina e ad ... ISKAM BULGARIA tfa e moe sopstveno mnenie za drygite nz
Вие не разбрахте ли че висшето образование е преди всичко лична отговорност и инициатива... И в Холандия да учиш - като си мързелив галош, си мързелив галош!
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Не! Ако си мързелив галош изобщо няма да си успял да завършиш там!
И извинявяй, ама трябва да си адски амбициозен, за да искаш да учиш учебник 600 странци при положение, че знаеш, че на изпита ще те питам за определени 50 стр.. Все пак много малко биха избрали трудното при положение, че средата е такава и 99% ще предпочетат да минат по лесния вариант.
И има огромна разлика между качеството на образование между Бг и чужбина! ОГРОМНА РАЗЛИКА!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."