- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Искате ли да живеете в чужбина!
До преди ден-два исках да остана да живея в България и да помогна, с каквото мога, за да се развиваме като нация, ама вече не е така. Искам да живея в държава, в която имам права, в която институциите си вършат работата, няма корупция и т.н. България, както съм казвал, ние си я правим такава, никой не ни е виновен. Всеки търси нещо по - добро и го намира по свой начин - някои в България, други в чужбина.
Сега ще ви кажа защо си промених мнението ... Тренирам хандбал от 4 години ( на 15 съм ). Моят отбор ( " Локомотив Металекс Билд " ) е най - добрият в България ... най - добрият треньор имаме, в най - добрите зали тренираме ... всичко е идеално. Аз и две момчета бяхме кандидати за националния отбор по хандбал за Балканиадата за 15 и 16 годишни. Не само, че на пробните на постовете си бяхме най - добри ами просто неудържими бяхме. Да, но не избраха. Защо ли ? Еми защото решиха, че сина на вицепрезидента на федерацията по хандбал повече заслужава от мен ... В отбора влязаха само връзкари, а не момчета, които тренират по 1 година активно, готвейки се само за този турнир. Не вземаха момчета - готови да се борят, с хъс за победа, а вземаха абсолютни връзкари ! Това ме отчайва ... кара ме да се откажа от всякакви тренировки. Ето затова искам да замина в чужбина, където мога да имам равен старт с другите момчета, а не да бъда тъпкан като непотребна вещ.
Благодаря ви за вниманието.