Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Цитирай Първоначално написано от Bamze
В общи линии, българите, които заминават да търсят реализация по света са преди всичко яко здухани.
Пишеш пълни глупости. Две от сестрите ми живеят във Франция и определено не могат да се нарекат сдухани.

Колкото до това, че в чужбина не се живеело добре - и това не е вярно. Ако имаш образование, ще водиш един абсолютно нормален живот.

Хората са прави, че бягат да живеят зад граница. Всеки иска да даде най-доброто на децата, а то определено не може да стане в нашата мила родина.
OK, човече! Моето мнение е леко различно от твоето. Е, и!?
Човек сам си определя съдбата!

Щом сесртите ти се чувстват по-добре зад граница, това е чудесно.
По принцип според мен тия разделения с границите са пълна щуротия ама карай. В крайна сметка е най-добре, когато се чувстваме щастливи и т.н.

Уважавам мнението ти, но то неможе да ме накара да се отметна от думите си, защото познавам немалко хора зад граница, както и такива, които са се върнали. Имено тези хора, тъй като съм имал пряк контакт с тях са изградили мнението ми! Разбира се, че ако човек се гърчи зад краница години наред ще си спечели уважение и парички, но не мислиш ли, че ако същия този човек се гърчи по същия начин тук - да работи на две, три места и т.н. няма да успее тук!?
Аз лично работя на три места и получавам добри пари за стандарта ни и нямам финансови притеснения.