zdravei, az sam momi4e s podobnite na tvoite problemi! Za 6tastie ve4e vsi4ko otmina ! Tova deto go pravi ba6ta ti povqrvai mi e ot vazrastta! Moqt ba6ta e na 54 god. imam edna sestra ( na 26) i edin brat (na 24) az sam nai malkata - na 13! Predi kogata kaka mi i batko mi sa bili kolkoto mene toi acki mnogo im se e karal i daje im e nalital na boi! Predi vreme okolo 3 godini i ne6to moje bi ba6ta mi prebi maika mi za edni gluposti nie bqhme s maika mi v staqta i ba6ta mi q izvika v sasednata staq i prosto 4yh nqkakvi ydari v stenata vednaga se razplakah i otidah pri brat mi toi be6e v banqta i mu kazah reveiki 4e tati bii maika ni i toi vednaga otide pri neq oba4e ba6ta mi be6e zakliu4il vratata i se naloji brat mi da q razbie(togava sestra mi be6e v sofia tam y4e6e) togava gi namerihme maika mi b6e s nasineno oko i ne be6e mnogo dobre posle ba6ta mi mnogo sajelqva6e za sly4iloto se!!! Ob6to vzeto te se karaha stra6no mnogo za pari sled tova az bqh mnogo depresirana ( mi to ot takova ne6to ko nqma da se depresira6 ve) i brat mi sa6to mnogo bqh namrazila ba6ta si i s maika mi 6tqha da se razvejdat no samo zaradi mene ne se razdeliha pak i ba6ta mi kato e bil mlad e imal o6te edin brak i sega mnogo go e strah da ne bi maika mi da go napusne! No ve4e znam 4e ne go mrazq tolkova za6toto znam 4e toi e sgre6il i mislq 4e toi si vijda gre6kite razbrah 4e naistina go obi4am kogato edin pat go sanuvah toi be6e v kov4eh i be6e ymrql kogato se sabydih razbrah 4e sam plakala na san imah mnogo salzi v y4ite i razbrah 4e vsa6tnost ne go mrazq tolkova! Ot togava nasam ba6ta mi dosta se e promenil no toi prosto e karal kriti4eska vazrast i zatova... povqrvai mi i tvoq ba6ta 6te se opravi vsi4ko e vapros na vreme! A predi nqkolko sedmici ba6ta mi naistina me izymi tva stana kraq na zimnata vakanciq s maika mi zapo4nahme mnogo da se karame az ne iskah da si pravq edin referat i tq 6te6e da me nabie estestveno ne naistina da me spla6i malko ma to bqha golemi istorii togava i maika mi mi hvana yhoto i samo ba6ta mi be6e tam i i kaza nedei da q bie6 i i hvana rakata i i ikaza "tva ne e na4ina trqbva da se razgovarq bieneto ne e na4ina" e togava padnah prosto e toq 4ovek deto postoqnno takav na4in e izpolzval taka da se promeni e ne go vqrvah emi e povqrvah go!!! (Samo deto moq ba6ta ne pie za moq radost)
Taka 4e razgovarqi s ba6ta si kaji mu kakvo mislish a ako ne toi 6te se opravi ot samosebe si prosto iz4akai malko! Tva e moq savet!Nadqvam se da sam ti pomognala pone malko s tova koeto ti napisah!