- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Недостъпната или лесната::..
Днес, докато си говорихме за така наречената "любов" с приятелки, стигнахме до една доста инт. тема, за която ми е мн любопитно какво бихте казали и вие!
"Недостъпно", или "лесна плячка" трябва да е едно момиче?
или какъв подход (момичета)използвате най-често когато харесате даден човек-играете недостъпната или лесната!
Интересно ми е, защото напоследък забелязвам( а и от личен опит), че когато примерно едно момче покаже някакви чувства към едно момиче, и момичето му отвърне, момчето едва ли не си казва "Тя вече е моя, спечелих я!" и когато му омръзне, си търси нова "цел"...поне според мен...
![]()
Очаквам мнения и предпочитания::.. \/
ти ще дойдеш...но ще бъде късно
аз ще бъда в гроб студен...
ще целуваш букви, вместо устни
и камък, вместо мен!
Това са лигави истории. В любовта няма "лесна" или "трудна", харесването се случва и при двамата и са заедно.
А, точно така. Една поправка имам към поста ти. Това не са "лигави", а "детски" истории. Тук не говорим за любов, а за галене на тийн-самочувствието - къде със свалки, къде направо с еб... със сексПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от `Death`Whore`
Mnogo tochno !!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Еми мой наблюдения са че като споделиш на момиче чувствата си често се правъзнася и се прай на недостъпна.
Дрън-дрън. Ти все на 13-годишни ли се обяснявашПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз май си падам по по-трудничките. Обаче напоследък съм започнал..да ставам безчувствен
hmm...ot edna strana podkrepqm tova za "detskite istorii" no otdruga....za edno mom4e,ako si tyrsi seriozna averka ..mm bi trqbvalo da tyrsi po-trudna,za6toto ako e "lesna" tq nqma da e takava samo za nego...predpolagam me razbira6)
![]()
arash-arash.mp3
Първоначално написано от LadyDi
на мен за щастие не ми се е случвало скороно не може да отречеш че е така.
"въй... той ме аресва, майната му"
Ne vinagi oba4e.Zavisi si ot momi4eto.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
A i pri mom4etata e taka ponqkoga...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
LadyDi, тука само една забележка имам, не е важно колко е годишна, не само 13 годишните го правят този номер, случва се и при по-порастналите (само на години) момичета, въпроса вече опира до акъла на момичето, в случая същото може да се случи и при някое момиче на 19-20 години.
Само това ми е забележката иначе за останалото RESPECT.![]()
I am the game, you don't wanna play me.
I am control, no way you can change me.
I am heavy debt, no way you can pay me.
I am the pain and I know you can't take me.
http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html
Първоначално написано от LadyDi
Ei na tva mu vikam mnenie!!! =D> =D> =D>
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ако си лесна си курва...Мене лично ме смятат за мн трудна и не тръгвам с никой ако аз сама не го харесам супер мн...Всеки избира каква да е...Но повечето момчета в днешно време си падат по лесните момичета,по кратките връзки само за единият секс.ПО-трудните момичета са мн по сериозни и с тях стават дълги и сериозни връзки![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Лесната естествено! Курвите винаги са били за предпочитане!
Аз пък друго чух за тебеПървоначално написано от ^^kotenceto^^
хаха майтапя се миличка аз знам че само мене обичаш {}
По Темата:Според мен няма трудни момичета лесни има ама трудни не единия вид са: пускат на всеки другия момичето само решава с кого иска и с кого не!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
xaxax az samo s tebe spq beПървоначално написано от Death_F
Spored men ima ne6to vqrno v tova koeto kazvash!!! nqkoi kazvat 4e kato si lesna si samo za edna ve4er primerno nabelqzal te e i ti mu puskash toi e s teb i na sutrinta ve4e go nqma a ako si trudna si po zagada4na toi te iska o6te po silno 6toto trudnite ne6ta sa po interesni!!!!no vseki si reshava za sebe si!!! spored men po dobre trudna no Nikoga
![]()
![]()
lesna i Kurva!!!!Vupreki 4e mujete vse edno si iskat dali 6te si kurva ili nqkoia po4tenna sladurana vse edno 6te iskat
![]()
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Malko i ot dvete :P
Недостъпнатапредизвикателство, но да си умерено недостъпна защото има такива които лесно се отказват като си недостъпна има и такива които преследват целта си докрай.Да си от лесните не е работа !
Когато момчетата видят че си лесна плячка не си даеат зор....най - добрият вариант е да си умерено недостъпна
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Момичето трябва да е в златната среда да знае кога по колко и на кого да дава...за да събужда интерес ,защотот ако е много недостъпна губи интереса..а ако е много лесна бързо си минава по реда...затова мисля,че от двете по малко си е най-добре..Първоначално написано от chefi_in-love*
![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.