- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: И двете го харесваме ....
Predi nqkolko dni si sedim s moita pr na china i vijdame,4e edno mom4e si e napisalo nick-a (i dvete go znaem koi e na lice) i po4vame si govorim za nego i moita pr vika:m/u dr toi e mn gotin i az i otg :mi da i sled malko go vijdame i naprau otkachihme po nego ot togava...i dvete mn ni kefi za neq nz ama men mn mn mni tyi na maitap sme se "karali" za nego i tq beshe spomenala 4e go haresva,ama az ne go prieh i ne go priemam za seriozno shtoto ima baq momcheta za koito kazva 4e i haresvat...ako naistina znaeh 4e e neshto seriozno vednaga shtqh se otkaja ot nego...v edin ot razgovorite ni za nego tq beshe kazala:Toi tebe sha haresa...ti sha go zaribish...az izobshto ne prieh dumite i naseriozno..i 2-te si 4atihme s nego nashite otnosheniq ne se promeniha no se useshtashe prosto kak i 2-te go svalqm i vodim nqkva tiha voina...ako moje taka da se kaje...toi mi kaza 4e ima nqkvi chuvstva kym men...i az i go kazah...tq nishto ne kaza po vyprosa i posle direktno me pita ti v koi si vliubena i az i kazah 4e mislq 4e e o4evidno i rtq pita otkoga i az i kazah 4e i az nz kak stana i tq az znam...otkakto ti kazah 4e az go haresvam (zvuchi mn gadno) i posle za da zamaje polojenieto kaza tyi de otkakto mu pratih tvoite picz...kazah i 4e ako ima 4uvstva kym nego az go ostavqm a tq kaza 4e nqma...neznam...mislq 4e chuvstvata i ne sa seriozni,i vypreki tova pone malko mi se syrdi...mislq 4e vse pak i tq opita...toi napravi svoq izor...i vypreki tfa se chuvstvam malko gadno..vypreki 4e nikoga ne ih se skarala s neq za mom4e dori da e edinstvenoto na zemqta ...nz...kajete si mnenieto..daite syvet
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Ami az mislq 4e trqbva da go ostavi6...6tom si gotova da se otkaje6 ot nego,zna4i nqma6 koi znae kvi 4uvstva i nqma da ti e mn gadno.Burzo 6te go zabravi6.
No ot druga strana mislq 4e e po dobre purvo da pogovi6 s priqtelkata si,no seriozno tozi put.Kaji i 4e ne iska6 taka da se karate za edno mom4e,kaji i 4e prosto ne ti e priqtno da vodite takava "voina" i ti da vijda6 kak i stava gadni4ko,no ti kazva 4e nqma 4uvstva kum nego...
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
А аз пък не мисля, че трябва да спреш да се занимаваш с него само заради нея. :P
Това че и тя го харесва не би трябвало да ти попречи. Каква приятелка ще е тя, ако попречи на твоето (и неговото) щастие, само и само на нея да и е угодено?
Не си мисли, че ти я предаваш по този начин. Напротив - тя те предава, след като ти поставя (макар и не пряко) тази дилема - да бъде с него или с нея!
Знай, че ако бъдеш с него няма да сбъркаш и ако някой руши приятелството ти с това момиче, то...това не си ти, а тя (дори и може би да не го осъзнава, заслепена от любов и ревност)!![]()
Ne che nqmam chuvstva kym nego...Prosto tq mi e po-skypa...v smisyl gotova sym ako trqbva da go ostavq ama izobshto ne mi se iska
![]()
a da ti e hrumwalo, 4e moje da iska priqtelkata i da e 6tastliva? 4e ne vsi4ki sa kato teb da se skarat s priqtelite si zaradi 1 mom4e?Първоначално написано от DeSiTo0o
a do avtorkata... bori se za nego, no ako vidi6 4e tova vliqe na priqtelstvoto vi se otkaji
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Ти е хрумвало че приятелството е по-важно. Ама знам ли.
се пак до колко го познаваш?!
Dostatychno dobre...![]()
Ami sled kato tq ne izpitva ne6to silno kam nego,nqma kakvo tolkova da te spira.Razbiram da go obi4a-razbira se,4e 6te se otkaje6 ot nego,za da ne predade6 priqtelstvoto vi,no v tozi slu4ai toi i e bil samo simpati4en,za6to da gubi6 6ansa si da bade6 6tastliva s nego?Stanalo i e kofti ,za6toto moje bi egoto i e bilo naraneno,kofti i e bilo,4e e bila otblasnata i 4e e haresal teb.Probvai s nego,no govori s priqtelkata si,kaji i,4e tq e mnogo vajna za teb i 4e ne ti se iska da ti se sardi zaradi mom4e.Dano vsi4ko da e ok.Vse pak ti kazva6,4e na neq sa i simpati4ni mnogo mom4eta...ami ako trqbva da se otkazva6 ot vseki samo za6toto i e bil simpati4en?taka moje6 da zagubi6 mnogo!!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)