.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Объркан
    Guest

Как да разбера дали изпитв анещо към мен?

Историята е следнатас едно момиче се познаваме от скоро разменихме си телефоните говорили сме си и тя ми пише смс-и аз и отг тя ми клипва мноо често и в момента в които и кажа нещо от сорта че я харесфам тя не ми отг..кфо да праа?

teenproblem
    Guest
    Поговорете си сериозно, дано те разбере, че си сериозен. Успех!

Бий си чуковете и я заебвай. Лигави се с теб.

vijte se i pogovorete a ne s sms-i a 6tom ti pi6e i te bazika 4esto ne moi da e prosto ei taka spored men

lOVerKATA
    Guest
    Eми ОбЪркан много е просто Кой ще си губи времето да си пише с някой,да се бъзика с някой просто ей така ТРебва поне малко да 4увства симпатия към теб Поговорете си с нея сериозно и на живо така да кажем Примерно се разберете да излизете на кафе ала бала и си изяснете отношенията Според мен не ти отговаря ,защото я е страх Слушай ме Просто я предразположи ,говорете си,смейте се и тогава й кажи \/ аЙДЕ УСПЕХ \/

Цитирай Първоначално написано от lOVerKATA
    Eми ОбЪркан много е просто Кой ще си губи времето да си пише с някой,да се бъзика с някой просто ей така ТРебва поне малко да 4увства симпатия към теб Поговорете си с нея сериозно и на живо така да кажем Примерно се разберете да излизете на кафе ала бала и си изяснете отношенията Според мен не ти отговаря ,защото я е страх Слушай ме Просто я предразположи ,говорете си,смейте се и тогава й кажи \/ аЙДЕ УСПЕХ \/
    Тъкмо това щях да кажа и аз - тя се притеснява. Поговоре (очи в очи) и се изяснете. Ако е така, отивайте на кафенце, говорете си, бъзикай се (добронаверено) с нея. Постепенно ще спре да се притеснява и... кой знае.

Град
    On The Frozen Throne
    Цитирай Първоначално написано от [PITBULL
    ]vijte se i pogovorete a ne s sms-i a 6tom ti pi6e i te bazika 4esto ne moi da e prosto ei taka spored men
    това щях и аз да кажа......мани тия смс-и. Ше й го кажеш в очите тамън ше видиш ква ше е нейната реакцея, дали ше се изчерви примерно.......и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си