.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Малка Лодка
    Guest

Най-добрата ми приятелка...

Не зная какво да правя! Най-добрата ми приятелка, с която се познаваме от 4 клас (сега съм 10)миналата седмица искаше да се лижем докато бяхме сами в нас. Аз отказах тогава и сега мисля, че ми се сърди. Почти не ми говори и ме отбягва. Много съм объркана и незная какво да правя. Какво да й кажа? Как да постъпя?

Момиче ли си?
    Никога не се бори с прасе, и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ако беше момче нямаше да откаже
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Цитирай Първоначално написано от California
    ако беше момче нямаше да откаже
    Е, поне да пояснява...
    Никога не се бори с прасе, и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса.

Малка Лодка
    Guest
    Е момиче съм разбира се... Мислех, че се разбира...

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    праснете се!

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Малка Лодка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sabi
    Какво пък лошо щеше да има ако се повъргаляте малко?
    Ами незная... Мен ми беше притеснено, а и нямам никакъв опит... Инезнаех какво би станало след това. Не ми стигна смелост.. Сега бих се съгласила, но няма как - тя избягва да говори с мен

Цитирай Първоначално написано от Малка Лодка
    Цитирай Първоначално написано от Sabi
    Какво пък лошо щеше да има ако се повъргаляте малко?
    Ами незная... Мен ми беше притеснено, а и нямам никакъв опит... Инезнаех какво би станало след това. Не ми стигна смелост.. Сега бих се съгласила, но няма как - тя избягва да говори с мен
    Де да беше една от приятелките ми в момента, както съм на тази вълна, сигурно нямаше да мога да ти устоя

Фен
    Град
    Varna
    hahah bah va v izvratenite ku4ki

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Пробвай да поговориш с нея поолижете се пък ако ти хареса давайте в същия дух
    Eventful past is everclear.

Guest
    Ами не съм изненадана,че те избягва сега.. явно ти е признала най-сетне каква е и какво иска от теб,а ти си се уплашила и тотално си я отдрязала.. и сега момичето се е смутило и объркало Поговори с нея и й кажи,че я приемаш такава каквато си е,че няма нищо лошо,пък може и да пробвате.Какво толкова?

Re: Най-добрата ми приятелка...

Не зная какво да правя! Най-добрата ми приятелка, с която се познаваме от 4 клас (сега съм 10)миналата седмица искаше да се лижем докато бяхме сами в нас. Аз отказах тогава и сега мисля, че ми се сърди. Почти не ми говори и ме отбягва. Много съм объркана и незная какво да правя. Какво да й кажа? Как да постъпя?

sega si 10 kakvo??? Godini ili 10 klas?

sigurno ne iska da te pogledne zashtoto ia e sram ot fakta che te e popiutala i ti si ia odriazala..kaji i ,che ne i se sardish i che niama za kakvo da se pritesniava...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DraGon`GirL
    Ами не съм изненадана,че те избягва сега.. явно ти е признала най-сетне каква е и какво иска от теб,а ти си се уплашила и тотално си я отдрязала.. и сега момичето се е смутило и объркало Поговори с нея и й кажи,че я приемаш такава каквато си е,че няма нищо лошо,пък може и да пробвате.Какво толкова?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мдаа

Guest

Re: Най-добрата ми приятелка...

Prosto i se obadi i se izlijete...pak ako ne vi haresa....PAK ste ste si priatelki..a ako vi haresa...moje i pove4e)))))

Фен
    Град
    Шумен
    мдаа
    =D>

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dark soul
    праснете се!
    праЗнете се са пише ве.. .!.
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    I kvo tolkova ..!? Puk i si stanala ve4e 10 klas kvo 4aka6 o6te...Probvai malko raznoobrazie..A ti do sega sex pravila li si

Град
    aLoNe In ThE DaRk
    Обясни и и кажи че най-малкото не си можела да отреагираш адекватно на момента

Погледни навън, не, не вали това са моите сълзи и страшно много ме боли.Искам да е лято, а слънцето да си ти.Кажи обичаш ли ме или ще продължава да вали?

Елате двете тук!

obi4am da lija putki
    obichaite se , za da vi obi4at

Jey Jey
    Guest
    Popitai q v direkten razgovor (o4i v o4i ) zashto te izbqgva:
    1. Ako q e sram ot molbata i , i kaji 4e q priemash takava kakvato e a dali shte go pravite si e otdelen vypros.
    2. Ako te izbqgva ne zashtoto q e sram a zashtoto na vsqka cena e iskala da go napravite - prosto i kaji 4e ne iskash i tva e - ako za tova samo ti e bila priqtelka - to po dobre i bez neq.

3. Predloji i da opita s myj - pak moje i da i haresa

Guest
    abe ne e normalno naistina tova - dokato za nas mom4etata vse o6te ima nqkva sdyrjanost pri otno6enie mom4e - mom4e , to pri vas momi4etata ve4e syvsem otpadna. . . kakvo da pravi6 li - ami predi da napravi6 takva ne6to se orientirai na koi brqg si , i posle pravi kakvoto iska6

G-boy

Град
    In My DreaMs

не е задължително да е признала каква е.не е казано 4е е такава.мисля че всяко едно момиче поне един път е искало да е с момиче..поне от любопитство
    не крия факта че моя приятелка също ми е "налитала",но няма нищо срамно в това един път да опиташ..мойе пък и да ти хареса
    Please forgive me If I need ya like I do....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си