.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Анусат ми кърви

Приятели, помагайте! Аз съм на 12(карам 13-за тези, които кажат, че съм мноо малка), но ми се наложи да правя анален секс с гаджето ми, но той напрво ме ме
    ...Мнооого боли и леко кърви! Аз си знаех, че е с голяма патка(сори ако на някой израза не му допада)ама чак пък...Хееееееелп!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София

QueTeJodas

Какво ще рече наложи се ? ти нямаш ли си собствено мнение ве ?
    Eventful past is everclear.

Фен
    Град
    Varna
    ae neznam za mene si malka pak avera ti super golqm

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от малката миси
    Цитирай Първоначално написано от Uraken
    ae ti si mn malka ve ?????? avera ti kolko e golqm kakoooo bahti degradiralite lapeta ve
    Не съм деградирала, просто търся помощ! Ако няма как да ми помогнеш, моля те не ми проваляй темичката! И без тва. Той е на 19. Ся да не скочите сички! Моля само по темата!
    mila az moga da te uspokoq 4e 50% ot jenite koito praktikuvat analen sex...purviq put kurvqt.spoko

Повече от фен
    Град
    Варна
    Поредната ебафка...

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    macka ti si sasmona 12 tqloto ti ne e gotov za sex ti tva ouznava6 li go i tvoq priqtel koito e na 19 toi osuznavali?Qvno NE mi ti si dete za kuv sex moje da govorim sa dano ne se ubidi6 ama ti malka ve4e praktikuva6 i kvo nto si po interesnA nito ni6to po golemite hora 6e si kajat 4e si kurve ta ti si 6 klas zamisli se sama ana 20 kvo sigurno nema da ima 4ovek ot kvatrala koito da ne e minal 6oto kato gledam po posta ti ama to se naloji i mi stava qsno 4e si ot lesni dami zasrami se i da ti tiq pusti akul 4e neznam a za kureveneto se slu4va

с отговорите доптук, считам темата за приключена!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си