.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Boleznena shpakla

Guest

Boleznena shpakla

zna4i situaciata e takava gajeto mi ne mi dava da i praa shpakla pod predlog 4e kogato sa i pravili predi q e bolqlo vazmojno li e tva ili prosto po nqkakav na4in se opitva da mi otkaje !?

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ми не знам от какво може да я е боляло, не се сещам в момента(ако я е боляло наистина де).По-скоро или не й харесва да й правят шпакли или има някакъв неприятен спомен и за това се страхува или пък просто не иска да й правиш.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    a moje bi ne sa i pravili i neq q e sram ot teb pogovori otkroveno s neq isam 6e razbere6

Хах .. верно може да я е страх. Иначе може да я е боляло само ако са я хапали. Иначе няма от кво друго.

se edno teb da te lijat po onaa rabota i da te boli ne vqrvam moje da q e sram ili strah ot ne6to kakto kazaha drugite pogovorete

Нема значение
    Guest
    Между другото, ако имаш по-твърда брада, която е набола лекичко, са ми казвали, че много дразни там отдолу...може да не е от това...просто идея

Guest
    Ахаха ако някой некадърник я е ухапал нищо чудно,че не иска сега Ама ако питаш мен не са й правили и я е страх или се притеснява от това.Говори с нея

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от DraGon`GirL
    Ахаха ако някой некадърник я е ухапал нищо чудно,че не иска сега Ама ако питаш мен не са й правили и я е страх или се притеснява от това.Говори с нея
    права си

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    a moje bi ne sa i pravili i neq q e sram ot teb pogovori otkroveno s neq isam 6e razbere6

Фен
    Град
    Varna
    mi ko ta ibe ve samo tq da ti duha o6te po dobre

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    може да не иска, да и е неприятно, да е неопитна, да я е страх, да се притеснява....има ужасно много причини, така че по-добре поговори с нея, за да разбереш
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    може да не иска, да и е неприятно, да е неопитна, да я е страх, да се притеснява....има ужасно много причини, така че по-добре поговори с нея, за да разбереш
    и аз така мисля
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Boleznena shpakla

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i situaciata e takava gajeto mi ne mi dava da i praa shpakla pod predlog 4e kogato sa i pravili predi q e bolqlo vazmojno li e tva ili prosto po nqkakav na4in se opitva da mi otkaje !?
    определено се опитва да те откаже

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Uraken
    mi ko ta ibe ve samo tq da ti duha o6te po dobre
    Егоист!

Ами...да, може някой да я е захапал или да й е правил френска любов малко по губо и за тва да я е боляло...ми момчета представете си някоя докато ви духа да ви ухапе!?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    da, vuzmojno e "shpaklata" da e boleznena, OSOBENO ako ne e dostatuchno mokra
    mqstoto e izkliuchitelno chuvstvitelno, pri po-delikatnite momicheta se sluchva ponqkoga

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da, vuzmojno e "shpaklata" da e boleznena, OSOBENO ako ne e dostatuchno mokra
    mqstoto e izkliuchitelno chuvstvitelno, pri po-delikatnite momicheta se sluchva ponqkoga
    e az nemoga da si predstavq suh ezik. mackata lyjeeee

А може да я е боляло, ако си е бръснала ***** и косъмчетата са й били малки и твърди и като са я лизали да я е боляло.. има такава вероятност, но по добре говори с гаджето си.

Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си