.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Да споделя и да поискам съвет

Много ми е гадно.Едвам успявам да задържа сълзите си с много трудност. И всичко само заради тази моя срамежливост,която трябва по някакъв начин да отстраня.Но все пак още тая надежди в себе си.Но да карам по същество.Влюбен съм в едно момиче от мойто училище.Всичко започна като на шега в началото на годината.От говорене на глупости през прегръдки до комплименти.Всичко уж на шега.Така от около 3-4 месеца.Но отскоро нещата се промениха.Тя започна да минава покрай мен,но вместо да се държи с мен както преди се прави,че не ме забелязва.Все едно изобщо не съм точно до нея.Даже заговаря други по всяка вероятност за да не мога да я заговоря.Някой път дори имам чувството,че се крие от мен.Когато въпреки всичко успея да я заговаря се държи с мен по предишният начин,който ми харесва.Но като правя това се чувствам някакси като чели и се набутвам и ме е страх тя наистина да не ме помисли за някой много нагъл човечец.Скоро една нейна приятелка ми намекна пред нея да съм ги водел на кафе двете,а тя не каза даже и дума.Сега след ваканцита мисля да и разкрия чувствата си.Какво ще кажете,а?Добра идеа ли е?И от горенаписаното какви изводи си вадите.Какво изпитва тя към мен.
    Искам да попитам какво да и купя на Св.Валентин,което много да и хареса,но в същото време и да не е скъпо,защото съм зле с парите.Също и момичета от форума,който са на 15 години,защото тя е на толкова да кажат какво лично на тях много би им харесало.

mm.. spored men nqma 4ustva ama.. nz razkrii i 4ustvata i 6te razbere6

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Re: Да споделя и да поискам съвет

Nie ne mojem da ti kajem za6to te otblaskva.Ediniqt variant e ,4e si e hvanala gadje i strani ot teb,za da si nqma problemi s nego.
    Moje pak da ti se kefi,no da iska da ti napravi6 parvata stapka.Gleda da ne se natrapva i 4aka ti da q zagovori6.Savetvam te da i priznae6 za 4uvstvata si,ni6to ne gubi6,pone 6te si naqsno za ne6tata i daje da ti otkaje,6te znae6 kakva e pri4inata
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Spored men nqma 4ustva ama.. nz razkrii i 4ustvata i 6te razbere6.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен
    Kolkoto moje po-burzo ia wodi na kafe(sama,ne s priatelkata i!) i i kazwai chuwstwata si...3-4 meseca sa si dosta wreme i e twurde wuzmojno w edin moment da si e kazala "toia me bazika be,4 meseca nishto ne mi kazwa,kakwo da go chakam oshte??!!"

Success !
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    On The Frozen Throne

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много ми е гадно.Едвам успявам да задържа сълзите си с много трудност. И всичко само заради тази моя срамежливост,която трябва по някакъв начин да отстраня.Но все пак още тая надежди в себе си.Но да карам по същество.Влюбен съм в едно момиче от мойто училище.Всичко започна като на шега в началото на годината.От говорене на глупости през прегръдки до комплименти.Всичко уж на шега.Така от около 3-4 месеца.Но отскоро нещата се промениха.Тя започна да минава покрай мен,но вместо да се държи с мен както преди се прави,че не ме забелязва.Все едно изобщо не съм точно до нея.Даже заговаря други по всяка вероятност за да не мога да я заговоря.Някой път дори имам чувството,че се крие от мен.Когато въпреки всичко успея да я заговаря се държи с мен по предишният начин,който ми харесва.Но като правя това се чувствам някакси като чели и се набутвам и ме е страх тя наистина да не ме помисли за някой много нагъл човечец.Скоро една нейна приятелка ми намекна пред нея да съм ги водел на кафе двете,а тя не каза даже и дума.Сега след ваканцита мисля да и разкрия чувствата си.Какво ще кажете,а?Добра идеа ли е?И от горенаписаното какви изводи си вадите.Какво изпитва тя към мен.
    Искам да попитам какво да и купя на Св.Валентин,което много да и хареса,но в същото време и да не е скъпо,защото съм зле с парите.Също и момичета от форума,който са на 15 години,защото тя е на толкова да кажат какво лично на тях много би им харесало.
    Бро първо щи кажа че жените са странна порода, а както каза ти "От говорене на глупости през прегръдки до комплименти." де ни си казал нещо дето не трябва и да не си се усетил и така да си я отблъснал. Вкарваш 1 водка на екс иии отиваш и й казваш квото има да й казваш и ше разбереш как стоят нещата......ако те отреже нема да й зимаш нищо за Св.Вазелин ако ли не......веднъж видях некъф тип носеше 1 букет рози ама ацки огромен букет мноо ме е яд че не го питах от къде го е зел.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    еми виж сега аз мисля,че поне някакви приятелски чувства има ,но със сигурност трябва да и признаеш какво изпитваш поне после каквото и да стане ще знаеш,че си опитал , а относно подаръка, на мен лично няква сладка плюшена играчка би ме зарадвала много хихихи на 15 съм ами това е ,Успех :P :P
    f@nt@zi@

Stegai se,mackata te xaresva

Sladur ima dve veroqtnosti:ednata e da te xaresva i kato se otdrapva da vidi ti kvo 6e naprai6 \/ ,vtorata e da e usaznala 4e taq 6ega moje da q priema6 na seriozno i naistina da iska da se otdrapne ot va6ata igra ama 6om neinata fr. vie vikala na kafe,zna4i e imalo za6to,a za6to mackata si e zamal4ala,mi 6oto ne e znaela ti kvo 6e kaje6 a tva s obqsnqvaneto v lubov,zareji go,mnogo e glupavo pokani q na kafeto predi sv.Valentin i zaka4ai q i ot neinoto povdenie 6e vidi6 dali te xaresva,ako te xaresva u otiva6 u blizkiq magazin i i podarqva6 ot oniq lubovni rozovi vazglavni4ki(misla 4e sa okolo 4-5l)i edna kiss ae Uspex i tva s vodkata moje da pomogne,kolkoto da ne po4ervenee6 ot sram \/

Голям фен
    Град
    S o F i A
    emi probvai se-ni6to ne gubi6 pone spored men... kaji i vsi4ko v o4ite, ako stane-stane, ako li ne-zdrave da e vse pak nikoga nqma da razbere6, ako ne opita6,nali?
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен

......веднъж видях некъф тип носеше 1 букет рози ама ацки огромен букет мноо ме е яд че не го питах от къде го е зел.[/quote]

ne se iadoswai tolkowa,che ne si go pital ot kude go e wzel,mojesh da si siguren,che go e kupil ot cwetarski magazin..po-logichno miasto za zakupuwane na kitki ne wijdam ! [;
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Фен
    Град
    Burgas
    ima dva variqnta: ili si i naprao protiven, koeto edva li e taka
    ili e vlubena, zashtoto edno momi4e moje da te ubedi 4e te obi4a, kogato ne e taka i da krie liubovta si,kogato e taka...nqma dr logi4no obqsnenie ;]]] ai dano e vtoroto...opitai se da razberesh
    Hoy volv

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    еми виж сега аз мисля,че поне някакви приятелски чувства има ,но със сигурност трябва да и признаеш какво изпитваш поне после каквото и да стане ще знаеш,че си опитал , а относно подаръка, на мен лично няква сладка плюшена играчка би ме зарадвала много хихихи на 15 съм ами това е ,Успех :P :P
    и аз много се радвам на плюшени играчки))) :P
    пък относно другото...
    аз си мисля, че те е харесвала, ама ти толкова дълго време като не си направил нищо и тя си е казала "край, нищо няма да стане" и ся се опитва да те забрави
    за тва не си губи времето ами й кажи всичко
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    пък относно другото...
    аз си мисля, че те е харесвала, ама ти толкова дълго време като не си направил нищо и тя си е казала "край, нищо няма да стане" и ся се опитва да те забрави
    И аз съм склонен да мисля така,защото в последно време въпреки,че се държи така и се прави,че и е все едно,като стана по мил от обикновенно с нея прави разни неща,който ме карат да си мисля,че не съм и точно безразличен.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    пък относно другото...
    И аз съм склонен да мисля така,защото в последно време въпреки,че се държи така и се прави,че и е все едно,като стана по мил от обикновенно с нея прави разни неща,който ме карат да си мисля,че не съм и точно безразличен.
    ами щом е така спри да се колебаеш ами действай и й признай чувствата си, за да не я изгубиш
    Все пак тя е наранена от бездействието ти и няма да те чака вечно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си