- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da pravq?MNOGO MOLQ POMOGNETE!
purvo zdraveite na si4ki!sega problema mi e sledniq: sno6ti bqx na disko s priqteli i tam te me zapoznaxa sus mnogo xora i tam ima6e 1 momi4e koeto taka gore dolu si dopadnaxme!i po4naxme da densim ama sled tva sednax na masata i tq doide i po4na da me zagovarq nqkvi ei takiva i po 1 vreme tq trugva da me pita ne6to i az poneje ne q 4ux i vikam da povtori i tq aaaaa ne ne i az i se pomolix i tq mi kaza toest pita me dali si imam priqtelka i az kazax ne to si e i taka i sled tva az q pitax a ti? i tq ami da imam si priqtel ot 1 godina i 4 meseca i az super zdux ama tq go kaza nqkvo mnogo tixo vse 1 ve4e m/y tqx e iz4erpano i 4e na neq ne i puka ve4e za nego! i tq kato mi vidq fizionomiqta koqto napravix i tq vika posledno vreme samo se karame i.... neznam moje da priklu4i!i posle prez cqloto vreme samo se poglejdaxme v o4ite daje se snimaxme dvamta(gu6nati)i samo se gledaxme v o4ite! use6tam 4e ne sam i bezrazli4en no tozi nein priqtel ot 1 godina i 4 meseca edva li i e bezrazli4en ubeden sam 4e o6te go obi4a makar da se karat postoqnno ve4e(az pitax moq prqitel koito gi poznava i vika 4e tq ne me luje si4ko e taka kakto mi go kazva) no vuprosa mi e kakvo da pravq vse pak s neq se poznavame ot ima nqma 24 4asa a mislq 4e e mnogo rano za kakvoto i da bilo m/y men i neq no na men IZOB6TO ne mi e bezrazli4na a i vijdam po neinite pogledi 4e i az su6to ne sam i bezrazli4en! i posle tq trugna da si xodi i az i posikax GSM-a i tq trugna da mi go kazva oba4e se useti i vika aa ne ne i mene otnovo gadno mi stana i sednax na sapareto i ni6to posle tq idva i vika ima6 li SKYPE i az da i tq dobra az 6te kaja na Metodi(priqtela mi koito be6e s men)da ni svurje i ok i taka i stana sled diskotekata si lafixme po skypa i ne6to taka ima6e leka svalka m/y nas pak!No tozi moi priqtel (poneje si napravixme ob6t kanal) i toi q pita za sega6noto i gadje i tq mu vika emi drun drun ne me kefi oba4e sviknax s nego i go obi4am ama ve4e ne me kefi i s neq na li4en se svalqxme po su6toto vreme! ta vuprosa mi e kakvo da praviq nemoga da i kaja ZAREJI GO SEGA zaradi men 6toto e glupavo! no q iskam da e s men 6toto i dvamata ne sme si bezrazli4ni 1 na drug! kakvo da napraviq?
pi4 moje bi o6te i e rano vse pak tq edvam te poznava no 6tom ima privli4ane tova e nqkva gadna dilema
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
parvo da skasa s gadjeto i i togava predpriemai ne6to a pak moje da e i samo flirt ot neina strana
e da ama toi ako nemoje da 4aka da skusat te moje da skusat sled 1 mesec 2 gorkiq pi4 6te mi se e*e maikata am ako trqbva da sudq po tova koeto tq e napravila s nego ne mislq 4e e bilo samo flirt! 6to nezeme6 da q pita6 dali e bilo samo flirt? hm vie kak mislite
am zabravix da dobaviq 4e ve4erta to4no predi da si legne tq kaza 6toto ne6to stana na vupros 4e ne moga da zaspiq i tq vika misli si za ne6to hubavo i az ami az v momenta se se6tam samo za 1 hubavo ne6to i tq koe? ama pita 100 puti i az ami ti! i tq nqkvo se usmixva i sled tova vika prati mi tvoq snimka i az ok pratix i i sled tova si legnax
az mislq 4e ne e bilo flirt! no 6tom ima priqtel ot 1 godina i 4 meseca neznam mnogo e trudno da se predvidi kak 6te e nai dobre za teb i neq! q po opitnite kajete mu na 4oveka kakvo da pravi 4e az si nqmam i na ideq![]()
![]()
виж ся първо се опитай да се сближиш с нея повече - да и стане интересно, опознайте се, защото нея сигурно я е страх да се впусне в нещо толкова ново (все пак има година и 4 месеца зад гърба си) пък и без да знае как ще завърши всичко:
така че излизайте повече, говорете си, прави й някви изненади там, че да се почувства желанаи да й е готинко с теб
)
за начало не я плаши с някви предложения за нещо по-сериозно и т.н., за да не се уплаши и отдръпне щото все пак сигурно е обърканаостави я тя да те търси и сама да поиска да е с теб
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
samo da ti kaa 4a ako az hodq s nekoq macka 1na godina i 4 meseca i nekaf ot diskoto q zabie 6e go ubiq ot boi imai go v predvid
axxa toz pakПървоначално написано от lud
am wsichko towa moje da bude poglednato ot dwe strani:
1)prez ochite na momicheto-tia se wpuska w neshto nowo,kato ostawa serioznoto i staroto(priatelia i)..90% sigurno e,che tia shte se wurne kum nego,zashtoto e swiknala s nego i go obicha..winagi taka stawa,che zariazwash niakoi zaradi drug,no sled malko poweche ot mesec ili tam kolkoto wreme,useshtash,che wsushtnost si naprawil ujasna greshka..
2)prez ochite na momcheto-nishto ne gubish,swaliash ia,samo da ne se wlubish prekaleno burzo i da ti razbie surcetozashtoto mojesh da si 100% siguren,che w momenta tia ne znae koi ot 2ma wi iska,no wse pak riskuwai.Hubaawite neshta stawat sluchaino,moje wruzkata im naistina da se e izcherpala weche![;
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
xaaxa okaza se 4e te sa si omruznali sus sega6noto i gadje! tq mi go kaza! i ne6tata ne vurvqli i vikam ti sega si tursi6 drug taka li? i tq da i mai go namerix i na mene mi doide um 4e stava vupros za mene ama ne!6toto sno6ti si govorixme i tq ne6o ne ni pi6e6e mnogo i toq moq frend q pita kude si we? i tq ami pi6a si s 1 mom4e i toi po4na da q razpitva i tem podobni ama tq ne mu kaza! i sega s neq si pogovorixme i tq mi obqsni gore dolu kak stoqt ne6tata! fuck imam konkurenciq
yabaaaaa kvo e tva momi4e we! 1 ta 2-ma ta 3-ma
gre6ka mislq 4e sa trima ve4e i kato gledam ediniq ima izvestno predimstvoПървоначално написано от Kianna
hahaha,chowek fanish li ia tazi ne triabwa da ia puskash da hodi na disco be)))tia ima da se zaribiawa s 4ti,5ti,6ti....kraia niama da im widish .... [;
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
axa ne e to4no taka! sega govorix s moq priqtel (te sa ot 1 klas i q poznava mnogo dobre) i toi kaza 4e izob6to ne e takava! tova 4e sa si omruznali s gadjeto dobre! ama tva 4e az q xaresvam i ne mi e bezrazli4na dobre oba4e toq deto mi e konkurenciq su6to e na takova deredje kato moito demek s nego se sustezavame gadjeto i go otpisvame! no toi ima predimstvo
az ti predlagam da iz4aka6 do drugata subota no da i pi6e6 po skypa demek da q zanimava6 da se opoznaete i ve4e drugata subota ako pak 6te xodite na disko xodi s neq zadaljitelno i se uvurtai okolo neq i govori i metkaite si pogledi i na drugiq den i kaji kakvo izpitva6 kakvo misli6 kakvo 4ustva6 si4ko!
abe xora pomagaite de 6to sprqxte da pi6ete
abe xora pomagaite de 6to sprqxte da pi6ete mnogo vi molq pomagai te 4e mn xaresvam tova momi4e i sam na put da se vlubiq i togava OLELE MAIKO
Tova e nz..prosto sega tq flirtuva s mnogo mom4eta..i sled tazi dylga vryzka spored men..ne e gotova za sledvashat ami prosto flirtovwe..nz..no sym syglasna 4e sled vreme 6te se vyre pri tozi s koito e bila do sega,za6toto ti sam kaza 4e tq ti e spodelila 4e e sviknala s nego i ako e dosaty4no silna i reshitelna da go zabravi togava moej da se nadqvate drugitee za ne6to po seriozno s nego..nz...No i na neq ne i e lesnoo .A ti ne byrazai da i priznavash 4ustavta 6toto togava tq 6et izgubi interes.USPEH..
![]()
e da ne burzam ama ako nemoga da se sdurjam?![]()
![]()
eeeeeee ti pak!stisni zubi i druj puk ako mine i drugata subota kakto v4era6nata i go kaji na drugiq den ili ve4erta sled diskoto neznam kogato re6i6!No gledai da i go kaje6 vuzmojno nai-burzo i su6tevremenno nai podxodq6to 4e oniq drugiq(konkurenta) 6tom kazva6 4e ima predimstvo ....
Аз те съветвам да се откажеш. Според мен тя не е готово да прекрати връзката си толкова бързо.
ama tq 4e ne e gotova za tolkova burzo ne e! ama ne go li 4u kvo vika tq daje se zabiva ve4e po seriozno s drug i tq samata e kazala 4e ne6tata m/y sega6noto i gadje ne vqrvqt i sa si omruznali
Da ... tfa e d0br0!Първоначално написано от valantain_love
Napravi i vpe4atlenie i i p0kaji, 4e ti si p0-d0briq!
e ama daite na pi4a nqkvi idei 4e kato go slu6am konkurenta mu e po4ti 70% novoto i gadje a na6iq pi4? are da mu help! zna4i az mislq 4e kogato si lafite po skype i pokazvai MALKO po silno 4e ti dopada i pri vseki udoben slu4ei se svalqi s neq poflirtuvai s neq! neka zapo4ne purvo da si misli dali da izbere teb ili oniq drugiq da ima kolebaniq