purvo zdraveite na si4ki!sega problema mi e sledniq: sno6ti bqx na disko s priqteli i tam te me zapoznaxa sus mnogo xora i tam ima6e 1 momi4e koeto taka gore dolu si dopadnaxme!i po4naxme da densim ama sled tva sednax na masata i tq doide i po4na da me zagovarq nqkvi ei takiva i po 1 vreme tq trugva da me pita ne6to i az poneje ne q 4ux i vikam da povtori i tq aaaaa ne ne i az i se pomolix i tq mi kaza toest pita me dali si imam priqtelka i az kazax ne to si e i taka i sled tva az q pitax a ti? i tq ami da imam si priqtel ot 1 godina i 4 meseca i az super zdux ama tq go kaza nqkvo mnogo tixo vse 1 ve4e m/y tqx e iz4erpano i 4e na neq ne i puka ve4e za nego! i tq kato mi vidq fizionomiqta koqto napravix i tq vika posledno vreme samo se karame i.... neznam moje da priklu4i!i posle prez cqloto vreme samo se poglejdaxme v o4ite daje se snimaxme dvamta(gu6nati)i samo se gledaxme v o4ite! use6tam 4e ne sam i bezrazli4en no tozi nein priqtel ot 1 godina i 4 meseca edva li i e bezrazli4en ubeden sam 4e o6te go obi4a makar da se karat postoqnno ve4e(az pitax moq prqitel koito gi poznava i vika 4e tq ne me luje si4ko e taka kakto mi go kazva) no vuprosa mi e kakvo da pravq vse pak s neq se poznavame ot ima nqma 24 4asa a mislq 4e e mnogo rano za kakvoto i da bilo m/y men i neq no na men IZOB6TO ne mi e bezrazli4na a i vijdam po neinite pogledi 4e i az su6to ne sam i bezrazli4en! i posle tq trugna da si xodi i az i posikax GSM-a i tq trugna da mi go kazva oba4e se useti i vika aa ne ne i mene otnovo gadno mi stana i sednax na sapareto i ni6to posle tq idva i vika ima6 li SKYPE i az da i tq dobra az 6te kaja na Metodi(priqtela mi koito be6e s men)da ni svurje i ok i taka i stana sled diskotekata si lafixme po skypa i ne6to taka ima6e leka svalka m/y nas pak!No tozi moi priqtel (poneje si napravixme ob6t kanal) i toi q pita za sega6noto i gadje i tq mu vika emi drun drun ne me kefi oba4e sviknax s nego i go obi4am ama ve4e ne me kefi i s neq na li4en se svalqxme po su6toto vreme! ta vuprosa mi e kakvo da praviq nemoga da i kaja ZAREJI GO SEGA zaradi men 6toto e glupavo! no q iskam da e s men 6toto i dvamata ne sme si bezrazli4ni 1 na drug! kakvo da napraviq?