.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Nqma Zna4enie
    Guest

Stava vypros za chlenyt mi

Zna4i ot edna sedmica nqkade glavi4kata na 4lenyt mi e mngo 4uvstvitelna pri dopir do sega ne mi se e slu4valo.Nqkoi znae li na kakvo se dylji tova ???

..

скоро да си мастурбирал бая..?

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Nqma Zna4enie
    Guest
    Emi po princip masturbiram redovno za6to pita6 ???

.

ми..често като прекалявате е така..

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Dryn dryn - ot 4ikiite bilo. GLUPOSTI. ... Tova si e edno vyzpalenie na polovite organi. Tova, koeto az shte ti prepory4am e da stoi pove4e vreme zagolen na otkrito. Primerno po 5 min. vseki pyt shtom se setish. Ako 4lena ti postoqnno e stoql zatvoren, mu lipsva dopir s vyzduha.Probvai tova. Ima golqma veroqtnost da se opravish. Ako ne - ve4e ti trqva lekar. No mislq 4e s uporitost shte uspeesh s tova. Uspeh!

Фен
    Град
    Sofiq
    samo da se namesq NE E OT MASTRTURBACIQTA TI VURVI NA LEKAR BURZOOOO
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Фен
    Град
    Plovidv
    shtom kure ti e sviknal na vsekidnevnite 2-3 teka ne e ot tva inache ako si mu zapalil glavata 5-6 puti za 1 den moe da si go protril ako ne e ot tva idi na lekar

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    otidi na lekar ili idi v nqkoq apteka i im obesni kakvo ti e i gi popitai kvo mogat dda ti preporu4at nai veroqtno antibioti4no kremche.moje da si gi infektiral neshto ako si go pipal s mrusni race

kalOqn_g
    Guest
    ooo mom4eta spoko be ) tfa e mastrubiraneto .. i na meen mi se e slu4valo .. predi masturbirah mn i daje mi te4eshe kruv ponqkoga no ne spirah spoko sa mi e zakoravela patkata i se slu4va mn 4esto ) nema se pritesnqvate

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си