- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Stava vypros za chlenyt mi
Zna4i ot edna sedmica nqkade glavi4kata na 4lenyt mi e mngo 4uvstvitelna pri dopir do sega ne mi se e slu4valo.Nqkoi znae li na kakvo se dylji tova ???
скоро да си мастурбирал бая..?
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
Emi po princip masturbiram redovno za6to pita6 ???
ми..често като прекалявате е така..![]()
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
Dryn dryn - ot 4ikiite bilo. GLUPOSTI. ... Tova si e edno vyzpalenie na polovite organi. Tova, koeto az shte ti prepory4am e da stoi pove4e vreme zagolen na otkrito. Primerno po 5 min. vseki pyt shtom se setish. Ako 4lena ti postoqnno e stoql zatvoren, mu lipsva dopir s vyzduha.Probvai tova. Ima golqma veroqtnost da se opravish. Ako ne - ve4e ti trqva lekar. No mislq 4e s uporitost shte uspeesh s tova. Uspeh!
samo da se namesq NE E OT MASTRTURBACIQTA TI VURVI NA LEKAR BURZOOOO![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
shtom kure ti e sviknal na vsekidnevnite 2-3 teka ne e ot tvainache ako si mu zapalil glavata 5-6 puti za 1 den moe da si go protril
ako ne e ot tva idi na lekar
![]()
otidi na lekar ili idi v nqkoq apteka i im obesni kakvo ti e i gi popitai kvo mogat dda ti preporu4at nai veroqtno antibioti4no kremche.moje da si gi infektiral neshto ako si go pipal s mrusni race
ooo mom4eta spoko be) tfa e mastrubiraneto .. i na meen mi se e slu4valo .. predi masturbirah mn i daje mi te4eshe kruv ponqkoga no ne spirah spoko sa mi e zakoravela patkata i se slu4va mn 4esto
) nema se pritesnqvate
![]()