- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vypros kam momi4etata ot foruma?!
Pyrvo...zdraveite,mn mi e stranno da spodelqm to4no tuk problema si,no taka re6ih,taka 4e 6te deistvam napravo:na 15 godini sam,imam seriozen priqtel i onzi den pravihme sex(darja da otbeleja 4e vinagi izapolzvame prezervativ,nezavisimo ot tova 4e hodim ot blizo godina i si imame pylno doverie!taka...do tuk dobre,sega problema:cqla no6t ne mojah da zaspq,za6toto postoqnno mi se hode6e do toaletna,stavah dva pyti i dvata pyti yrinata be pridrujena ot kryv(ne mnogo,no dostata4no za da se zamislq seriozno,na kakvo moje da se dalji tova?),taka sam i dnes...prodaljava da mi se hodi do toaletna postoqnno i ima kryv.slu4valo li vi se e i na kakvo moje da se dalji?
P.p.ne sam kazala na maika si i nqmam namerenie(za6toto to4no sega ne i e do tova,ina4e spodelqm vsi4ko s neq)t.e...nqma da hodq na genekolog.
Molq vi otnesete se seriozno kam temata,za6toto kolkoto i sme6no da zvu4i za nqkoi,za men e mn seriozno!
Решението е Генеколог. Нищо друго не те спасява. Ако искаш пробвай първо с ШуарЧек, но според мен не е това. Или се получило някакво нараняване при секс или може да имаш някакво възпаление, я на яйчници, я на "тръбите". Не се чуди ами действай.
ШуарЧек,tova kakvo e?ni6to ne mi govori?
neznam koi idiot bi ti se smql za podobno ne6to.da ti kaja i az mislq 4e re6enieto e da otide6 na genekolog.moje da ima6 nqkvo vazpalenie,a moje i prezarvativa da ne ti ponasq.ima hora koito sa alergi4ni.po dobre otidi nqma da zagubi6 ni6to.vzemi si napravlenie i otidi.maika ti nqma kak da razbere,ako li4nata ti ne i kaje.
ina4e moje6 da probva6 i s tetra.no po dobre na genekolog
тест за бременностПървоначално написано от malko_f`4e
другото-може да ти е дошло,колкото и тъпо да звучи...
просто да си мислиш,че е сериозно,защото си обхваната от лека параноя след първия път и преиначаваш действията на тялото си![]()
Отиди при джипито и кажи оплакванията си. То ще прецени при какъв специалист да те прати. Може да имаш цистит или нещо с бъбреците.![]()
test za bremennost ne mi trqbva...nqmam samneniq da sam bremenna,i ne pravq sex za pyrvi pyt!Първоначално написано от forrzi
naistina nz kvo mi stava, i mai 6te e dobre ako do utre ne mi mine,da ida na lekar...![]()
i az taka mislq!Първоначално написано от Майка ти
pppfff prosti4ko e- 6tom hodi6 po-4esto do toaletna pokazva 4e sa ti istinali babrecite, ili sa vazpaleni. a kravta e reakciq na organizma da se otarvava ot otrovite. no ZADALJITELNO poseti lekar za6toto tova istivane vodi do mn seriozni posledici.) ako ne iska6 nito maikati nito li4nata lekarka da razbirat, pomoli priqtelq ti da ti dade pari ako ti nqma6 i otidi na platen pregled, no prosto ne si pozvolqvai samole4enie, pri uslovie 4e dori ne znae6 kakvo ti e. aide i da ozdravqva6.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
Абе за кви тестове дрънкате???
Тя предната вечер е правила секс и да другия ден вече има симптоми на бременност, ако според вас кръвта в урината може да е признак на това (аз не мисля така!)...?!!?
Почти съм убедена, че е цистит или поне по описанието така звучи, щото кръв при пишкане и често ходене до тоалетната са симптоми точно на тва...
Отиди при личната си лекарка и тя ще ти каже най-добре...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
i az sam za ginekolog.gadno e,no mislq 4e se nalaga![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
vij sega!ima dva varianta-1. da kara6 cvetna bremennost,no ne mislq,4e e golqma veroqtnostta i 2riq variant-cistit macka...kofti e...ako nz kvo e 6ti obqsnq nqkoi drug put,no za vseki slu4ai otidi na ginekolog
spored men nai-uda4no e da ide6 na ginekolog i toi 6te ti kaje kakvo ima!no nai-dobre e da ide6 kolkoto se moje po-rano za da ne se pritesnqva6 izli6no!uspeh
Виж това може да не е венерически проблем аз бях така когато бях на 10-11 години и пишках кръв проблема идва от бъбреците нарича се "синдром на Фралей" може да се наложи и да ти се прави опреация за това непременно се посъветвай с майка си защото не е хубаво това!Изпитала съм го!Първоначално написано от malko_f`4e
".... so ... can we move on?!!!"
Click
първо-пишете на кирилица
второ-никой от форума доколкото знам неможе да помогне по-добре от лекар
не си прави експерименти с тялото и да чакаш да ти мине
най-добре отиди на гинеколог, за да разбереш какво ти е ако ти има нещо
"Целувка за лека нощ"
vurvi na lekar puk moje i da ne ti e ot sex a
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kakto t akzaha i po gore moje da ti e do6lo,ponqkoga pri po rqzko ponikwane,taka da se izrazq, dosta momieta se oplakwat ot malko karwene. No mislq 4e kaza nqkolko dni...nai dobre e da otide6 da lekar tei akto towa moje da se okaje kakto neka infekciika taka i ne6to poserioznoi... Pomoli twoq priqtel da deistwa amlko pow nimatelnbo sledwa6tiq pat
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
благодаря за всички мнения и отговори!вече съм по-добре!още веднъж мерси за сериозността,с която сте се отнесли към въпросите ми!
Не разбирам какво чакаш ?
На майка си ли се притесняваш да кажеш ?
От чичко доктор ли те е страх !
давай смело напред !
1-во ако стане нещо с женското тяло винаги се обвинява секс-а карай го по спокойно иди на лекар и той ще ти каже какво ти има но едвали ще е нещо от секс-а по вероятно е нещo с бъбреците или пикучния мехур поне така мисля аз.
;]
Усещане, че постоянно ти се ходи до тоалетната, болезнено уриниране придружено с кръв- почти съм сигурна, че си настинала и просто имаш цистит. Отиди до личната, с хапчета и много течности ще се оправиш бързо. Бъбреци, инфекция, пикочен мехур (според мен е цистит)-някъде там се крие проблема ти.
ПС: стана ми интересно защо я съветвате да си направи тест за бременност?!![]()
И аз те съветвам да отидеш на гинеколог,защото не можеш да си продължаваш така..Но мисля,че може би е цистит,защото горе-долу това са симптомите,но ние във форума не можем да ти помогнем почти с нищо-трябва ти лекар ;/