- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка не ми дава да излизам с нея....
mislq 4e nito maika ti,nito nqkoi drug moje da ti kaje ne6to po toq vupros...
taka 4e edin e takuvna vsi4ki i da ne ti puka
![]()
послушай майка сихаха това е базик
![]()
ми как какфо да правиш?? излизай си с момичето и така![]()
Abe 4ovek tova koeto ti e kazala maika ti e pulna prostotiq,ami 4e to az ako sledvam neinata logika to dori i da ostavi6 gajeto si sega,ti sled vreme pak 6te ima6 drugo i neq pak 6e q e strah da ne zabremenee i pak 6te trqbva da se razdelite,ami sorry ama maika ti jivee v kamennata epoha.Vqrno 4e ti e maika ama vsqko ne6to si ima granizi,ti ne si na 13g. vse pak i tq trqbva da razbere tova 4e ve4e ne si malkoto i mom4enze i kakvoto kaje mama tova 6te e,tei 4e budi si s momi4eto i vuob6te da ne ti puka :P :P :P
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Не позволявай на майка ти да ти влияе още от сега.
В крайна сметка майките никога не одобряват момичетата на синовете им. Трябва или да е перфектна /пак не е сигурно дали ще я хареса/ или да я е избрала майка ти. Е, не винаги става така, разбира се.
Но ако ти харесваш това момиче не я зарязвай заради майка си, в крайна сметка какво гарантира, че и със следващата няма да е същото. А това може да е голямата ти любов.
И освен това, за всеки проблем си има решение - 21век е в крайна сметка.
не позволявай на майка ти да се бърка до такава степен в личния ти живот.ти сам избираш с кого да си и какво да правиш,а не родителите ти.
майка ти е мноо проста чесно !..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ako obi4a6 priqtelkata si nqma da q zareje6,ako ne iska6 da narani6 mayka si skrii tva 4e izliza6 s1s neq...da ne q razo4arova6....![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
suglasen :PПървоначално написано от e4o
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Не ги слушай ве, голема работа като не ти дава, те много неща ми не дават ама аз ги правя.
Да, всички повтаряте да не я слуша.
А нима не сте разбрали, че любовта е много сляпа понякога.
Човек не може да види прости неща.
Гост-е изслушай майка си какви са и доводите защо мисли така и си помисли пак, може поне за нещо да е права.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
mi i na men ne mi davat da izlizam s priqtelq mi .. az po edno vreme go bqh ostavila daje nqkolko pati .. ama te prodaljavat da ne mi davat( sigurno imat osnovaniq ama az ne sam na 5 godini) i sega sam si s nego bez te da znaqt puk ako razberat... nz ..)) abe ne im se davai we .. tq ne moje da ti kazva koq da obi4a6 i koq ne
Всеки знае,че родителите в случая майката гледат най-доброто за сина им и доста често грешат.На майката слабоста е сина...донякаде иска да ти помогне,но не мисля че това е решението да ти забранява да излизаш с гаджето си.Майкати запознавала ли се е с гаджето ти или коментира само по ваншен вид?Донякаде е права,донякаде НЕ!Съветът ми е да опознаеш гаджето си и да не слушаш маичето си...Даи малко информация за гаджето ти...така можем да ти помогнем повече
НЕ СТАВАЙ ОТ МЪЖЕТЕ СЛУШАЩИ МАИКА СИ И МНОЗИНАТА СТАРИ ЕРГЕНИ!!!
Точно така!Първоначално написано от e4o