.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Shte imam li bebe?

Shte imam li bebe?

moje li po nqkakav na4in da se pproveri otsega dali moga da imam deca....nqma pri4ina da se pritesnqvam ama se pak mn me 4ovarka.....kajete ako ima na4in da se razbere
    С мен който иска, срещу мен който може

Град
    Варна
    Мисля че няма такъв начин освен ако не забременееш по собствено желание(доброволка да бъдеш)но не ми се вярва че искаш да забременееш!А и ако в рода ти е имало бездетни може и на теб да се предаде.Дано да съм ти помогнала ако не може и да се консултираш с гинеколог може би той може да ти отговори!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ами зависи.. би могло да се определи с някакви изследвания сигурно..
    ако цикъла ти е нормален мисля, че няма да имаш проблеми. но в никакъв случай не трябва да се изоставяш ако имаш гъбички например или странно влагалищно течение. някои видове гъбички биха могли да превизвикат стерилитет, а в най-добрия случай /ако може да се каже добър/ е да ги предадеш и на детето си.
    кисти на яйчниците също биха могли да предизвикат стерилност, но тогава пак ще имаш смущения в цикъла.
    общо взето по това се разбира дали няма проблем.
    и си пази кръста през зимата=)
    и ходи отвреме навреме на профилактичен преглед на гинеколог.
    тва в общи линии.
    алелуя.

Фен
    Град
    sofia
    of moje razbira se s vaginalen ehograf

Супер фен
    Град
    Sofia
    хех има начин, но той не е нито един от споменатите по-горе. Не се безпокой по подобни проблеми защото все пак наличието на бебе зависи малко или много и от мъжа, който те опложда! Колкото по-положително мислим толкова по-лесно ще преодоляваме трудностите.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Минимумът от изследвания трябва да включва определяне на овулацията и проходимостта на маточните тръби.
    Но това е излишно. Такива изследвания се правят при двойки опитвали се от повече от 1 год. да си "направят бебе", имали редовни полови контакти, особено в периода на овулация, и в крайна сметка след толкова много опити не успели да заченат дете. Проблемът може да е в жената, може и да е в мъжа.
    Рано ти е да се притесняваш за такива неща, не мислиш ли?

Драйетоооо
    Guest

А ти какъв пол си?

Мисля че може ...питай майка си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си