.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

болки в тестисите

преди около час се разделихме с приятелката ми (тя си отиде в къщи и аз си останах в нас) и сега имам болки в тестисите пък нищо не сме правили ... само малко се натискахме и бях във възбудено състояние доста време

Това се случва почти всеки ден от 2 седмици на сам и преди ми се е случвало ,но си нямах сериозна приятелка тогава и не мислех, че това е някакъв проблем

Въпроса ми е имам ли някакъв проблем или ..?? и ако имам проблем на какво се дължи и какво да правя

suvsem normalno e kogato si stoql mn vreme vuv vuzbudeno sustoqnie i ne si svur6il posle kogato ti spadne zapo4vat mn silni bolki po dobre kato si trugne priqtelkata ti si udrqi po edna 6toto 6te te boli vseki put !
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Guest
    олее благодаря ти много аз си помислих, че е нещо сериозно

Guest
    не прав е човека-ОТ ПРЕВЪЗБУДА Е!!!Аз имах същия проблем, но по същия начин направих както каза той и всичко беше ок (та даже и по-хубаво)

авторът
    Guest
    вече нямам този проблем със времето се оправи )

Град
    В страната на чудесата
    Заплитане на каналчентата както и обръщане на основата....демек от превъзбуда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си