.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Относно контрацепцията

Ся бърза контрацепция, ако е станал гафа и всичко е ясно, но когато незнаеш какво е станало?
    Правиш си тест примерно след седмица и установяваш че си бременна и какво правиш след това?
    Освен аборта...мисля че имаше някакво хапчета които се пият до първия месец, които убиват зародиша. Дайте малко инфо и ако може без тез обяснения на 12-14 годишните тийнеджърки които "много разбират" и не веднъж сме им се чудили на знанията. Трябва ми сериозен отговор.

Мега фен
    Не съм запозната, но такива хапчета се предписват от лекар. А никой нормален лекар няма да предпише хапчета за унищожаване на плода, защото майката не иска дете.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Да, съществуват такива таблетки, но те се приемат до 72 часа след половия акт и са по-скоро превантивна мярка, отколкото средство за предизвикване на аборт. И да, най-добре е първо да си минала на консултация със специалист.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    Само как звучи "Да убият зародиша" , мама им мръсна на българските копелета, а , "Аз съм българче"?Използвай езика си пестеливо.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Благодаря на California, а на другите...поне малко се замисляте какво съм написал..не ви дърдоря за постинор, а за ХАПЧЕТА СЕДМИЦА СЛЕД ТОВА...толкова ли е сложно да помислите малко бе...72 часа са "малко" по-малко е 1 седмица

до колкото знам се разработват някакви инжекции но са още на ниво тестове...но си мисля че са адски вредни защото трябва да имат много голяма концентрация на различни хормони и може би е по зле дори от аборта...абе доста е далече тва време докат ги пуснат и започнат да се използват....
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си