- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Момчета, ако момичето, което харесвате, не ви се
mi..ne6tata stoqt tuka:
Iskam da popitam mom4etata primerno ako momi4eto koeto haresvate ne vi se obadi( telefona vi e edinstvenata vruzka)vie 6te se obadite li ?
.... nz kakvo da pravq az ako ne mu se obadq toi 6te pomisli 4e ne go haresvam a ne e tuka..puk neiskam da mu se obadq 6tot dea znam nz kfo da kaja i se polu4ava glupavo HELP ME !!!!!!![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
i su6to kato ne mu se obadq iskam da vida dali toi 6te me potursi..dali ozna4avam ne6to za nego
Puk ako ne mu se obadq sig i toi nema da me potursi i tui 6te se zabravim![]()
ти си решила да направиш първата крачка деистваи...Първоначално написано от Ot4aqNa_f
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
obadi mu se ni6to ne gubi6
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ти сиПървоначално написано от pipi`e`golqma
![]()
Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!
Ti reshavash dali da mu se obadish ili ne .
Аре бе не оставяи нещата на случайнистта обади му се преследваи целите си докраи.....ако не рискуваш не печелиш
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Обади му се!!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
обади му се щом искаш.. се ще измислиш нещо.. а и нищо не губиш..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !