- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ъъъъ. ... странно
Ака ми се, а пък хороскопа ми за днес пишеше, че ще съм запечен?
Какво да правя?
Клизма си направи ---> нито е сране нито ще нарушиш астралната си съдбаАка ми се, а пък хороскопа ми за днес пишеше, че ще съм запечен?
Какво да правя?![]()
Ами луната в кой дом ще ми е тогава?Първоначално написано от voinika
Ами луната в кой дом ще ми е тогава?
Незнам
П.П. Покани я в твоя
Ами сега с Алена правим туй-онуй няма да е удобно и луната да дойде... сещаш ли се.![]()
сещаш ли се.
Не припомни ми
Ами набивам й го в гъза... та чак звезди почна да вижда.Първоначално написано от voinika
Добре. Благодаря, че сподели с мен печелиш фафлаАми набивам й го в гъза... та чак звезди почна да вижда.
Ако искаш да дойда да ти я дам, че нещо на въпреки ми говориш май!Първоначално написано от voinika
![]()
Ае давай си адреса (на лично съобщение ако искаш).
П.П. Ама да ме посрещне баща ти че иначе ще ми лепнат няква присъда за тормоз на деца !!!
П.П.П. На 20 съм
Чакам адреса
Абе да ти кажа отдавна съм дееспособен и няма да ми е проблем да ти нанеса една средна телесна повреда бе мухльо!Първоначално написано от voinika
На 20 ще си прекараш идеална почивка в хотел Philips(if u know what I mean, punk)
А адреса ?
Екстра ше му е, имат и рум сервиз даже ти носят кенефа в леглотоПървоначално написано от Анонимко
. Предлагат ти и легална дрога.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Цар борис трети срещу бензиностания петролПървоначално написано от voinika
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Хеххе ама си забавен поне. Адреса е написан на едно малко листче в чантата на майка ти(зад презервативите).Първоначално написано от voinika
![]()
Да ама ще го закарат до там!Първоначално написано от Oyama
Наплашен дрислю намиращ утеха от комплексите си зад монитора !!!Хеххе ама си забавен поне. Адреса е написан на едно малко листче в чантата на майка ти(зад презервативите).![]()
Кфо стана ся ще ме пращаш ли по хотели или ся вече стана ПУТКА ?
Пич успокой се и си лягай... писна ми вече и аз си лягам. Аре жив и здрав и не го приемай(поемай) навътре. Сори ако съм те засегнал.Първоначално написано от voinika
![]()
Не си това е компютър, монитор, мишка, интернет ..... невъзможно е да се засегне човек.Сори ако съм те засегнал.
Затова и търся физически срещи с хората, които искат да ме обиждат.
Лека
11 точка от правилника!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html