.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    За какво ви е да знаете от къде съм...:)

Vyzmojna li e vryzkata ni?

V momenta hodq s tur4in,no nqkoi ot priqtelkite mi kazvat da se razdelq s nego,za6toto nqmame byde6te...Az ne razdelqm horata na bylgari i turci ili beli i 4erni,a na dobri i lo6i...
    Pomognete mi...naistina li nqmame byde6te
    Снегът вали,пътеките затрупва и кърши клони с ледени ръце,но една пътека няма да затрупа-от МОЕТО до ТВОЕТО СЪРЦЕ...

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Kakyv e problema ako se obi4ate

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Не ходят приятелките ти с него.. ти ходиш с него. След като се обичате и смяташ че искрен и честен с теб и те обича не виждам какъв е проблема да си с него

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Фен
    Град
    House Music
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    като няма да ти намерим и на теб ? това е друга религия... груг вид ... те не разбират като нас... дори и да се правят на "българи". По добре го зарежи... толкова ли няма едно момче българче.!!! баси...
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Наистина нямате бъдеще. И ще го осъзнаеш сама, но ти трябва време.
    И хората трябва да се разделят. Нямам нищо против турците, стига да не са ми в семейството.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен
    Град
    Велико Търново
    Най-тъпото нещо, което можеш да направиш, е да последваш хорското мнение!!! Имай си винаги свое собствено мнение за хората и за всичко!

I az taka mislq.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

аЪГхагхахахахахах турчин.......бе приятелките ти са прави касатие...се 1но да гходиш с мангал

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ako cql jivot mislim kakvo biha haresali drugite i ako se rakovodim ot tqhniq akal,6te zagubil mnogo.Jivotat e za da vzemame sami re6eniqta si i da se radvame ili qdosvame ot rezultatite No trqbva SAMI da re6avame kak 6te jiveem,v protiven slu4ai kakav e smisala na jivota,ako nqkoi drug ti kazva kvo da pravi6?
    Radvai se na lubovta vi i da ne ti puka ot nikogo!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Egati rasista si [C][S][K][A].
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Троян
    Така sleeping_angel, мога да кажа само едно няма значение какъв е, турчин, негър, мулат, какъвто и да е няма проблеми да сте заедно и дори да създадете семейство, но има една пречка, от голямо значение е как го приемат околните ти, като нямам предвид тези псевдо приятелки и приятели, които са покрай теб, когато те имат нужда от нещо, а когато опре до теб и веднага започват да те критикуват, тяхното мнение наистина няма значение, има значение обаче донякъде мнението на родителите ти и близките ти относно момчето, те как го приемат и ако го приемат добре, няма проблеми да сте си заедно, но не го ли приемат близките ти тогава става лошо, те ще си имат изградено негативно мнение за това момче и толкова, дори може да се опитат да ви разделят, което е най-често срещаният проблем в такива връзки. Според мен няма проблем да си с това момче, но незнам какво е мнението, а съответно и отношението на близките ти към момчето.

P.S. LadyDi недей го дава така негативно де, едно време беше по-позитивно настроена, недей така разубеждава момичето, може пък да се получи хубава връзка между нея и момчето.
    I am the game, you don't wanna play me.
    I am control, no way you can change me.
    I am heavy debt, no way you can pay me.
    I am the pain and I know you can't take me.

http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html

Това,че някои хора имат расови предрасъдаци или каквито и да е не им дава право да се бъркат в живота на другите и да им определят бъдещето,правейки каквито и да е прогнози относно връзката им и нейната пълноценност.Важна е любовта и разбирателството,а не кой какъв е.Моят съвет е да слушаш сърцето и разума си , а не въпросните ти приятелки.
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    sleeping_angel 6tom za momenta go obi4a6 i iska6 da si s nego...prosto razpalvai lubovta si)

sama trqbva da re6i6 kakfo da pravi6.ako ima6 nqkakvi po silni 4uvstva kam nego se uveri dali toi izpitva sa6toto i vzemi re6enie.a i ako roditelite ti znaqt i nqmat ni6to protiv kfo te barka 4ujdoto mnenie. vse pak ne priqtelkite ti sa s nego a TI!!
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

Фен
    Град
    House Music
    Цитирай Първоначално написано от [C
    [S][K][A]]аЪГхагхахахахахах турчин.......бе приятелките ти са прави касатие...се 1но да гходиш с мангал
    Де бе даи да им намерим на сички тук по един гледам ,че нещо са загорели за турци понеже малко българчета има... Да си фанат по един пак после нека пишат кво им е мнението 100% съм сигурен ,че ще е отрицателно.
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Azlan
    като няма да ти намерим и на теб ? това е друга религия... груг вид ... те не разбират като нас... дори и да се правят на "българи". По добре го зарежи... толкова ли няма едно момче българче.!!! баси...
    =D> =D> =D> =D> 100% spodeliam mnenieto
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Ako cql jivot mislim kakvo biha haresali drugite i ako se rakovodim ot tqhniq akal,6te zagubil mnogo.Jivotat e za da vzemame sami re6eniqta si i da se radvame ili qdosvame ot rezultatite No trqbva SAMI da re6avame kak 6te jiveem,v protiven slu4ai kakav e smisala na jivota,ako nqkoi drug ti kazva kvo da pravi6?
    Radvai se na lubovta vi i da ne ti puka ot nikogo!
    Napulno sum suglasna ti ne jiveesh za drugite nali???
    ti jiveesh za sebe si nadqvam se si dostatu4no umna zada vzimash sama resheniata si !!!! ostavi gi neka da si govoriat ti slushai kakvo ti govori surceto tova e nai vajnoto posle moje mnogo da sujalqvash ako napravish nqkoia greshka zaradi drugite !!!pomisli si mnogo dobre a i ako te sa ti istinski priateli i vijdat kolko se obi4ash s tvoiata polovinka 6te te razberat kakuvto i 6te da e!! vajnoto e 4e e 4ovek kato vsi4ki i 4e go obi4ash kakto se obi4at vsi4ki !!!!!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си