.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Искам да си оформя косата

Косата ми е средно дълга и след като я измия и става досадно обемна а пък с гел като я оформя става прекалено спластена да знаете някакъв друг начин където да си седни нормално (да не е много обена нито много сплескана)

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    може би ако я оформяш с пяна или серум ще седи по-добре
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Ami nai lesno i efikasno otivash na frizior i q filirash ( mahash nenujniq obem) ..

Guest
    O samo bez friziori vob6te nqmam vreme za takiva gluposti.Men me interesuva ne6to barzo kade da ida go vzema i da ne mi otneme pove4e ot 5 min. sutrin.Kakva e tazi pqna ?!?!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    момиче не си ли чувала за пяна за коса?
    слага се на косата и мачкаш
    "Целувка за лека нощ"

XAxa kakto ti kazaha nai-dobre e da ide6 na frizior za da ti mahne izli6niq obem ti dokato napisa temata da be6e oti6la to ti stiga da ide6 edin pyt i 6te ti kara taka eheeeee a ako si slaga6 pqna tq stava edna takava mnoy fal6iva ponqkoga vmesto da e estestvena i da se "dviji" estesveno naprimer priqtelq ti koe 6te predpo4ete da se gali v pry4ki (kosata ti kogato e s pqna) ili da se buta v puh ? ))))

Guest
    mi prosto pozlvai balsam kato se kype6 i nqma6 problemi lilaviq sunsilk vyr6i perfectna rabota

Такамз , след като я измиеш и я изсушиш със сешоар я третирай с малко заглаждащ серум в краищата и с кристали по дължината на самия косъм .

Моя съвет е- отиди на фризиор да ти я филира и след това използвай пяна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi prosto pozlvai balsam kato se kype6 i nqma6 problemi lilaviq sunsilk vyr6i perfectna rabota
    на мен понякога не ми харесва косата ми като се изкъпя и се мажа с лилав сънсилк,но не е такъв балсам дето се използва по време на къпане , а на суха коса.
    мн ме кефи косата ми става по гладка и права

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си