- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм срамежлив :( !
Значи като вида момиче направо си умирам от срам. Не смея да говора така с нея понеже ме е страх какво ще си помисли тя за мене. Не смея да и пускам разли лафчета защото си мисля че тя няма да ме хареше и т.н. Трябва да испия 2 литра вини и чак тогава вече съм смелКажете някакво друго лечение
Да се махне този срам
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
абе стига с това пиене не искам с него няма ли някакви други методи![]()
Има като преглътнеш тази мисал за себе си ,че си срамежливПървоначално написано от Анонимко
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
abe dete davai po-smelo! men ako pita6 problema e 4e prekaleno mnogo ti puka ot 4ujdoto mnenie i samo si misli6 kato kaje6 ne6to da ne se izloji6 pred drugitedavai po-smelo!
![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
А така.Първоначално написано от peperud4icata
![]()
Ако не рискуваш не печелиш!!!Помисли малко ако наистина харесваш някое момиче и не пробваш да я впечатлиш по някакав начин никога няма да разбереш дали си имал шанс или не .... в случая губиш.... рядко момичета си падат по срамежливи момчета![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
kakto kaza flying_girl Ako ne riskuvash,ne pechelish !!! trqbva da preglutnesh sramejlivostta si i da budesh po-smel...s edna duma...zabravi che te e sram...
Uspehche !!!![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Emi togava probvai s 3-4 domashni rakii,pak kakvoto stane!![]()
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Много повече ще се изложиш ако те види пиян отколкото ако те види трезвен да се правиш на оригинален опитай се да се държиш нормално..естествен винаги ще те харесва повече...![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.
Ще ти мине.
И аз съм така срамежливавиното помага но то трябва мннн
![]()
...
Отиваш при нея и започваш да си говриш нея като с приятел, като с брат ти, сестра ти. Ако те отблъсне отиваш при друга. И най-важното е да не спираш да опитваш. Ако завържете разговор и не е некоя смотана може да си приказвате с часове. Най-важното е да не се опитваш да говориш правилно или да се чудиш какво ще е най-правилно да кажеш. Бъди себе си ако те хареса супер ако не има много други.
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 1:56 am Заглавие: Много съм срамежлив !
WE ARE NOT ANGELS!