- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam prosto...syvet
zdraveite,amm...sega shte vi razkaja i moqta istoriqpredi 2 godini si chatih s edno momche ot burgas i se vijdahme i mnogo se vlubeihme edin v drug
...noootoi sprq da idva v moq grad sprq da mi se obajda....ii..vsichko svyrrshi i oshte mnogo me boli ponqkoga zashtoto tova beshe pyrvata mi lubov , a oshte ne moga da q zabravq makar che ne go vijdam i chuvam vseki den .... mina mnogo vreme i se zapoznah s drygo moche koeto qvno beshe mnogo hlutnalo po men i az trygnah s nego syvsem na shega zashtoto go poznavah edva ot nqkolko dena i taka...dnite malko po malko stavaha meseci i sega s tova momche sam oshte zaedno na 22 fevruari shte pravim 9 meseca jivot i zdrave , super a :P da obache predi 2 dena chatih s....pyrvata mi lubov...sega toi e na 20 ..raboti..v dyg grad e i tvyrdi che mnogo me obicha i az go obicham smisal nikoga nqma da go zabravq vse pak toi mi e purvata lubov no si obicham sushto taka i segashniq priqtel zashtoto s nikoi dryg ne sam izpitvala tolkova mnogo hubavi chuvstva kakto s nego ne sam se smqla taka , nikoi ne me e razbiral taka dobre i zashtitaval taka kakto toi i nai veche che DURJI na men OBICHAM GO no...ima edno NO iskam da si izbiq ot glavata bivshiq a nemoga
neznam posuvetvaite me neshto ili prosto si daite mnenieto iskah samo da go spodelq s nqkogo mersi na tezi koito go prochetoha![]()
Свободата е това, което сърцето ти желае,независимо от мнението на околните!